Hvordan grøft heks værker

January 8

Identifikation

Maskinen kaldes en "grøft heks" var den første mekaniserede, kompakte servicelinje rendegraver maskine. Udviklet til grave lang skyttegrave til æglæggende underjordiske vandledninger, var det første bygget af Charles maskine værker, Inc., i Perry, Oklahoma. Men selskabet har brugt sin succes med den oprindelige maskine til at finansiere udviklingen af en hel linje af underjordiske entreprenørmateriel, kollektivt nu kendt som "Grøft heks."

Historie

Frem til 1949 var grave små skyttegrave kedelig og vanskelig manuelt arbejde udført med hakke og skovl. Grøft heksen blev designet til at grave de samme små skyttegrave, eliminerer behovet for at grave dem manuelt. Der havde været ikke-mekaniserede maskiner såsom hjulet rendegravere tilgængelige for mere end 50 år at grave store skyttegrave, men de var ikke egnet til små skyttegrave, som dem der bruges til at bære El, vand og telefonlinjer. Den grøft heks solgt godt straks på grund af sin perfekte dimensioner for disse arbejdspladser. I dag, er den grøft heks almindeligt brugt til grave slags små skyttegrave forpligtet til erhvervskunder og privatkunder landskabspleje.

Drifts-princip

Grøft Witch power rendegraver bruger en lodret matrix af scoops til at grave en grøft, gennemførelse på en mindre skala kontinuerlig grave koncept tidligere brugt på større maskiner, grøft-grave. Det har typisk en 12-fods conveyor med 24 små to-delt grave scoops med skarp kniv-lignende vinger knyttet til en vertikale kæde til at grave ud bidder af snavs. Skovler er vedlagte ene efter den anden op på transportbåndet kæde, som er bygget i en løkke til at trække dem ned en rulletrappe-type mekanisme til at gouge ud bidder af jord og bære den op fra hullet til at droppe det i en bunke på jorden. Den endeløse grave fortsætter indtil skyttegrav er færdig som skovler gå tilbage i hullet til at fortsætte med at bringe op mere snavs. Resultatet af at grave er en grøft omkring 4 inches lang og 30 inches dyb, egnet til udlægning af kablet eller rør.

Den grøft heks fungerer meget som en Plænetraktor, med operatoren sidder på toppen i en kurvet sæde opererer hånd kontrolelementer, der tillader ham at justere dybden af hullet og den vinkel, hvor det er gravet. Det er også drevet som en Plænetraktor af en 7 hk benzinmotor, der overfører magt gennem en remtræk. Både lys-vægt og manøvredygtig, det kan grave små skyttegrave selv på forholdsvis begrænset plads.

Bolig skik

Grøft heks tallene stærkt ind i landskabspleje industrien, for hvilke grave små skyttegrave for arbejdspladser, såsom at installere græsplæne sprinklersystemer, er fælles. I virkeligheden, leje udlejningsbureauer dem på timebasis, således at gennemsnitlige boligejere kan udføre gør det selv-landskabspleje projekter, der kræver en lille grøft.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com