Jeg har mælkeagtig Pool vand efter en masse regn

January 8

Efter en svær regnstorm, vand i poolen kan se mælkeagtig eller meget overskyet, men regnen ikke hvad gør vandet mælket; manglen på kemikalier i swimmingpoolen, der er berørt af den ekstra vand i poolen gør vandet mælket. Korrigere problemet vil kræve justering kemikalier, så er i det ideelle område. Om to dage vil passere, før vandet er klart.

Chok

Efter en rainstorm, vil den ekstra vand i poolen og debris støv eller snavs, der lander i poolen under en rainstorm reducere effektiviteten af klor. Den første ting du skal gøre er at tilføje chok at bassinvandet i løbet af aftenen. Brug 2 lbs. af calciumhypochlorit, 3 lbs. af lithium hypokloritiske eller 2 lbs. dichlor-granuleret klor pr. hver 10.000 gallon af vand til at chokere poolen, eller bruge 2 lbs. nonchlorine chok kaldet kalium peroxymonosulfate. Kør filteret pool natten over for at cirkulere vandet så chokket rydder vandet.

Test

Den næste morgen efter chokerende puljen, skal du teste vandet med pool vand test kit. Du skal kontrollere pH og total alkalitet calcium hårdhed. Den ideelle interval for pH 7,4 til 7,6, totale alkalinitet er 125 til 150 dele per million (ppm) og kalkindholdet er 200 ppm. Hvis bruger vandet tube strips kit eller test til at teste vandet, sammenligne vand eller strip farven til farvekort med kit til at se, om nogen af disse niveauer er høj eller lav.

Justering af pH og alkalinitet niveauer

Hvis pH-niveau i poolen er under 7,4 ppm, bruge 6 ounce af soda ash pr. hver 10.000 gallon af vand til at hæve niveauet 0,2 ppm. PH-niveauer, der ligger over 7.6, bruge 12 ounce af saltsyre for hver 10.000 gallon af vand til at sænke pH 0,2 ppm. Soda ash vil øge den totale alkalinitet, og saltsyre vil sænke den samlede alkalinitet. Når totale alkalinitet og pH-værdi ikke er inden for rækkevidde, de andre pool kemikalier er ikke stabil og vil ikke fungere som de skal.

Justering af kalkindholdet

Calcium niveauer i poolen er normalt ikke et problem, men når regnen kommer og pH-værdi og klor niveauer er slukket, calcium hårdhed kan blive for højt eller lavt. Hvis calcium hårdhed er mindre end 200 ppm, bruge 1 1/4 lbs. calciumchlorid pr. hver 10.000 gallon af vand til at hæve niveauet 10 ppm. Sænke niveauet over 200 ppm, bruge 1 lb. af vandfri trinatrium fosfater pr. hver 10.000 gallon af vand til at sænke calcium hårdhed af 10 ppm.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com