Anvendelsesmuligheder for 20 Mule Team Borax

January 9

Anvendelsesmuligheder for 20 Mule Team Borax

Borax er et mineral, fundet i store mængder i Tyrkiet og i Boron, Californien i Death Valley. 20 mule Team Borax er navnet på en rengøring produkt, som indeholder borax og har været på markedet i næsten 120 år. Det var oprindeligt udråbt som en vaskeri booster i 1890's og i det sidste århundrede har været nyttige på mange forskellige måder.

Sæbe

Borax kan erstatte dyre vasken rengøringsmidler og rensemidler. En pasta af borax, lidt citronsaft og varmt vand på en svamp, med en lille gnide, kan fjerne selv rust pletter fra dræn og sæbe udskud fra bøtter og brusere.

Retter

Nogle opvaskemaskiner forlade vand og vaskemiddel steder på retter og briller. En spsk af borax i vaske-og rengøringsmidler cup sammen med din regelmæssig opvaskemaskine vaskemiddel bør hjælpe med at stoppe den spotting. Også, en pasta af borax og vand renser pletter og pletter på aluminium gryder.

Insekticid

Borax er effektiv til at dræbe kakerlakker, myrer og lopper. Drys det rundt om i hjemmet, i nærheden af fundament til at skabe en barriere. Holde sig væk fra landskabspleje, men da det kan skade dine planter.

Tæpper

Borax kan bruges som en pletfjerner på tæpper. Bland det med lidt vand og forsigtigt gnide i pletten. Lad det tørre og derefter vakuum. Det kan også være drysses, tør, over dit tæppe som en freshener. Overlade det til cirka 20 minutter og derefter vakuum.

Lugtkontrol

Bland borax i kuld i din kat boks. Drys en lille mængde i bunden af din skraldespand. Hæld en håndfuld ned i køkken afløbet, lad sidde i et par minutter, derefter skylles med varmt vand.

Advarsel

Borax kan være irriterende for huden og skadeligt ved indtagelse. Ligesom alle rengøringsmidler, skal der udvises forsigtighed til når du bruger og gemme den. Opbevar det utilgængeligt for børn og kæledyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com