Husholdningernes sikkerhed emner

January 10

Mange familier samles sammen en gang om måneden for at diskutere de forskellige måder, de kan gøre deres hjem mere sikkert. Regelmæssig husholdningsbrug sikkerhed møder er en god måde for en familie at kommunikere og holde hinanden ud af skade på vej.

Baby sikkerhed

Hvis der er små børn i huset, bør der være retningslinjer hvor man kan holde farlige materialer, Sådan opbevarer skarpe genstande og hvordan man kan holde børn fra at komme ind i ting, der kan forårsage dem skade.

Brandsikring

Hver husstand skal diskutere en plan over flugt i tilfælde af en brand, så praksis denne flugtvej mindst en gang om måneden, således at alle ved hvad de skal gøre.

Badeværelse sikkerhed

Badeværelsesgulvet kan være farlig glat når det er vådt. Fastsætte regler om at holde badeværelsesgulvet tørt. Minde om, at holde sluttet i elektriske apparater fra en vask eller badekar fuld af vand, og holde receptpligtig medicin i medicinkiste, hvor de hører hjemme.

Kemiske rengøringsmidler

Sørg for at gemme husstand rense kemikalier ordentligt, og ved, hvor etiketten sikkerhed er på hver kemisk beholder i tilfælde nogen ved et uheld forbruger kemiske.

Køkken sikkerhed

Altid være sikker på at komfuret og ovnen ikke er slukket når i brug. Bær handsker ved opvask for at beskytte dig mod skarpe kanter i tilfælde af en parabol pauser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com