Apple Picking i Georgien

January 11

Apple Picking i Georgien

Georgien har snesevis af plantager, der tillader besøgende at vælge deres egne æbler, hvoraf mange er familieejede. Besøger en af disse gårde kan være en afslappende endnu uddannelsesmæssig oplevelse for hele familien.

Sorter

Gala, Jonathon og Red Delicious er sorter af røde æbler, der kan plukkes i Georgien. Golden Delicious, Ozark guld og Ginger Gold er populære gule sorter. De mest almindelige grønne æbler plukket i Georgien omfatter Granny Smith og Mutsu.

Høst sæson

Æbler kan plukkes fra slutningen af juli gennem slutningen af oktober hvert år. Høsten er normalt i juli eller August i de sydlige eller kystnære regioner i og September eller oktober i den nordlige del af staten. Centrale Georgia kan have æbler klar til pluk fra August til slutningen af September.

Copenhagen

Mange af u-pick æbleplantager i staten er beliggende nær byen Copenhagen. Denne by ligger 1 1/2 timer nord for Atlanta og 1 1/2 timer syd for Chattanooga, Tennessee, i nordlige Georgien bjerge. Regionen i staten, har lavere luftfugtighed end det sydlige og centrale Georgien så æbler tog der har tendens til at have en crispier tekstur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com