Hvad til brug som en drejefod Under mit TV

January 13

Tv-skærme har fået større og fladere over de sidste par år. Det er gode nyheder for film og sport buffs, men at finde den rette vinkel at se din skærm fra er stadig så meget af et problem som det var førhen. Medmindre du har kun én stol på værelset og kun en person ser på et tidspunkt, nødt du enten til at gå på kompromis med din mening eller Skift TV at tilpasse til omstændighederne. En drejelig base for dit sæt kan gøre tilpasningen lettere og gemme slitage på toppen af din underholdningscenter.

Kommerciel tilgængelighed

Drejelige baser til tv-apparater er kommercielt tilgængelige. Priserne afhænger af størrelse og vægt rating. Baser for sæt mindre end 21 inches kan købes for mindre end $50. Vægt ratings varierer mellem 250 og 300 pounds. Hvis du er på udkig efter en fremstillede base, betale opmærksomhed på vægt rating og glathed af operationen. Designmuligheder omfatter slide-out hylder, der tillægger underholdning centre, justerbart vægbeslag og bordplade baser.

DIY indstillinger

Hvis du er gør det selv typen, kan du gøre en drejelig base for dit tv. Valg spænder fra en lazy susan mekanisme og to stykker krydsfiner til en brugerdefineret drejelig og eksotiske hårdttræ. Uanset hvilken vej du vælger, huske vægten af dit tv og sit tyngdepunkt. Bare fordi din sæt passer oven på betyder ikke en drejefod, at det er sikkert at bruge. Hovedparten af vægten i de fleste cathode ray tv-apparater er mod bagsiden. Det betyder, at hvis swivel mekanisme er mindre end 8 inches og bunden af fjernsynet er 24 inches, centrering sæt på platformen ikke kan være en god idé. For en større katodestrålerør billede-rør sæt, vil en 12-tommer swivel mekanisme tilbyde flere stabilitet og jævn justering.

Også holde i tankerne skid modstand. Sætte en glat finish på dit projekt vil give det et professionelt udseende. Men det vil også gøre det lettere for at glide på platformen. Et ark af håndværk skum, limet til toppen og bunden af swivel, vil holde fjernsyn i at glide ud af position på basen og beskytte toppen af dit underholdningscenter.

Forsigtighed

Uanset hvilken base du vælger, være sikker på at Vær forsigtig, når du placerer dit sæt på det for første gang. Test den fulde vifte af bevægelse til sæt før du bruger den. En ustabil base kan forårsage skader på sæt eller endda skade, hvis det faldt under justering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com