Sådan Stop fejl fra spise blomster & blade

January 13

Sådan Stop fejl fra spise blomster & blade

Store parasitære af fælles skadedyr som bladlus, mealybugs, skala, spider mider, biller, larver, snegle og snudebiller ikke kun æstetiske skader, men reducere sundhed og kraft af de inficerede planter. Nogle skadedyr også fungere som vektorer--kilder, at indføre eller overføre sygdomme til haven. Selv om kemiske insekticider for forskellige typer af haven bugs er let tilgængelige, kan du vedtage en biologisk eller naturlige middel til kontrol, som ikke vil skade plante eller jord.

Instruktioner

Kulturelle kontrol

•Rake og kassér plante debris og tyk muld fra bunden af planter, hvis du bemærker snegle eller snegle på planterne. Disse skadedyr brug barkflis som en solskærm i løbet af dagen. Også rengøre haven vragrester i slutningen af hver vækstsæson til at holde skadedyr såsom stinkbugs fra overvintring i den faldne materiale.

•Kapacitet planter inficeret med spider mider hver dag. Fordi disse skadedyr trives i tørre, støvede forhold, forstyrrer daglig vanding deres reproduktion og fodring kredsløb, forårsager dem til at finde bedre mad og husly et andet sted.

•Træk ud ukrudt fra haven så snart du bemærker dem. Ukrudt tjene som en kilde til mad for haven skadedyr såsom biller og græshopper. Bruge en behandskede hånd for at fjerne hver weed plante fra jorden, sammen med sine rødder, eller dyrke jorden let med en hakke uden at beskadige rødderne af ønskeligt planter.

Biologisk bekæmpelse

•Grow nektar-rige planter som fennikel, sweet alyssum og Røllike i haven for at tiltrække naturlige rovdyr såsom snyltehvepse, der spiser de fleste haven bugs.

•Åbn naturlige rovdyr som lady biller, små hvepse og grønne lacewings i haven for at forbruge bladlus.

•Treat larver med bacillus thuringiensis (Bt) ved at spraye det over blade af planter. Bakterier i Bt lammer fordøjelsessystemet hos vært skadedyr, forårsager dem til at sulte og dø.

Naturlig kontrol

•Grow "fælde planter" i din have - planter, haven bugs foretrækker at spise i stedet for de eksisterende anlæg. Forskning plante præferencer vært skadedyr og dyrke disse planter strategisk i din have til at lokke væk bugs fra ønskeligt planter. Når angrebne, omhyggeligt snip ud for fælden plante og bortskaffe bugs i en skål sæbevand.

•Form en krave lavet af tyk, gul karton og lakere det en frakke af klæbende materiale. Indsæt den lavere ende af kraven tomme dybt i jorden og vind resten omkring stammen til at tiltrække små flyvende skadedyr såsom whiteflies og bladlus.

•Anvend en lav-toksicitet insekticid sæbe til at afskrække skadedyr fra dit blomster og blade. Soft-rørige skadedyr som thrips, bladlus, mealybugs og spider mider er mest modtagelige for kontrolelementet. Følg etiket retninger for fortynding sæbe med vand før anvendelse på plantedele.

•Applicer gartneri eller neem olie over bugs og æg. Sørg for at du dække hele den øvre og nedre overflade af hvert blad for en fuldstændig dækning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com