At fjerne badekar maling

January 13

Strip

Købe maling stripper på din lokale hardware butik, og sprede det med en pensel over hele overfladen af karret. Sørg for at åbne vinduer og tænde en fan i badeværelset. Vent mindst to timer, og derefter lukke afløbet, skylle karret og placere en si over i afløbet til at fange maling chipsene.

Krat

Bruge et ikke-slibende stridt svamp til at tackle enhver sidesten maling på overfladen af karret. Bære handsker og være sikker på, at enhver stor maling chips må ikke gå ned Badekar afløb, eller du måske har VVS-problemer! Sætte proppen i, eller bruge en dræning kurv til at fange debris.

Flere kemikalier

Bruge et produkt med oxalsyre, som Bartenders ven eller Zud til at fjerne genstridige maling eller pletter. Passe på ikke for at skrubbe porcelæn for hårdt, fordi der kan ridse overfladen.

Varme

Hvis ingen af de andre metoder har arbejdet, kan du prøve at bruge en føntørrer eller varmepistol på maling pletten og skrabe med en maling skraber. Passe på ikke at svide porcelæn eller overophede føntørrer ved at have det for tæt til karret. Hold den varmekilde omkring to inches fra karret, og tænde den for ikke mere end 10 til 20 sekunder på et tidspunkt før skrabning. Gentag processen indtil malingen er fjernet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com