Sådan skøn Paver Installation

January 14

Brolæggere er tilgængelige i flere forskellige form og farvekombinationer, der passer til næsten enhver ydre miljø. Installation af enten sten eller betonfliser er ligetil efter estimering materialeomkostninger. Estimering af udlægningsmaskiner installation kan normalt være fuldført af kun om nogen bruger kun grundlæggende husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Calculate samlede areal (i kvadratfod) området, der dækkes i asfaltudlæggere. Måle (ved hjælp af målebånd) længden og bredden af området, der dækkes; runde delvis målinger til næste højere hele foden og formere sig for at finde det samlede areal (i kvadratfod). For et område, der ikke er en simpel rektangulær figur, bryde området op i mindre, let at beregne områder, der kan føjes sammen til det samlede areal.

•Divide det samlede areal i kvadratfod (beregnet i trin 1) af fire til at finde den samlede mængde af sengetøj sand (i kubikfod) du skal bruge. Dette vil beregne en sand lag med en tykkelse på 3 inches.

•Divide det samlede areal i kvadratfod (beregnet i trin 1) med tre at finde den samlede mængde af grus (i kubikfod) du skal bruge. Dette vil beregne en grus-lag med en tykkelse på 4 inches.

•Opkald en lokal gårdhave bygning levering butik for at få et tilbud for de nuværende omkostninger pr. enhed asfaltudlæggere, sengetøj sand og grus; asfaltudlæggere vil blive prissat ved den kvadratiske fod, og både sengetøj sand og grus vil blive prissat ved den kubikfod.

•Multiply kostpris af materialer (fundet i trin 4) af de samlede areal og bind produkter fundet i trin 1-3 for at finde den samlede pris pr. materiale. Tilføje disse omkostninger sammen for at finde den samlede materialeomkostningerne for jobbet.

Tips & advarsler

  • Udgifterne til arbejdskraft for udlægningsmaskiner installation kan variere meget blandt installatører, og er normalt baseret enten på en firkant feet eller time estimater.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com