Er melamin retter sikker til brug?

January 14

Er melamin retter sikker til brug?

Melamin er en type af kemikalie, der bruges til at gøre visse hårdt plast retter, blandt mange andre emner. Der har været en række undersøgelser og rapporter i de seneste år spørgsmålstegn ved sikkerheden i melamin retter og andre produkter indeholdende melamin. Det er vigtigt at forstå, hvad melamin er og hvad det kan gøre før de giver din familie at spise ud retter fra det.

Om melamin

Melamin er en organisk forbindelse, ofte kombineret med formaldehyd til at producere en hård plast eller melamin harpiks. Denne syntetiske polymer er brandsikre og varme tolerant. Det hældes i forme til at oprette tallerkner, kopper og skåle i enhver form og størrelse. Først udviklet i 1830erne, blev melamin ikke brugt til at gøre plast indtil 1930s. I 1950 ' erne blev det populært for porcelæn. Over års brug fundet folk, at det let ridset så det blev mindre populær i 1970 ' erne til hverdagsbrug.

Melamin i retter

Den nationale toksikologi Program rapporterer at melamin retter siver op til 2,5 mg melamin pr. 100 kvadratcentimeter når det udsættes for varme sure fødevarer. FDA har anset dette et acceptabelt niveau, men når retterne er gentagne gange udsat for høje temperaturer, er ridset og anvendt i mange år, niveauerne vil sandsynligvis stige. De farlige kemikalier kan overføre til mad du og dine børn spiser og potentielt forårsage sundhedsmæssige problemer.

Melamin i mad

Men det er ikke endnu blevet bevist af FDA til at være farlige, når de anvendes i retter, melamin, der blev brugt i dyrefoder og modermælkserstatning i Kina i 2007 og 2008 skyldes nyresten, nyresvigt og død blandt hunde og katte. Producenter anvendte melamin pulver som en måde at øge protein niveauer, men de forstod ikke forgreningerne af at gøre det indtil det var for sent.

Spille det sikkert

For at undgå de potentielle farer af melamin retter, Begræns dine eksponering for kemiske udvaskning. Ikke sætter retterne i mikrobølgeovnen, kog eller varme retter på nogen måde. Dette omfatter at sætte dem i opvaskemaskinen. I stedet, håndvask i varmt vand med mild sæbe og lufttørre. Overvej at ikke engang bruge melamin retter og vælge retter fra en sikrere materiale som bambus, rustfrit stål eller glas.

Fordele

Med så mange nylig resultaterne spørgsmålstegn ved sikkerheden i melamin, man kan undre sig over derfor selv bruge retterne. Melamin er ofte bruges til at gøre børns retter, skole frokost bakker og smukt indrettede billig retter. Melamin vil er splintre-bevis og ikke bryde eller knæk hvor opgav. Retterne afgiver ikke varme, så det er let at sætte i mikroovn til hurtigt varme op en plade af mad uden at brænde dine hænder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com