Hvor hen til ren sort skimmel i en leje

January 16

Svampesporer konstant flyder i luften i din lejebolig. De kun vokse, men hvis de lander på en fugtig plet, der ikke er rengøres regelmæssigt. Sort mug er en af de mest giftige former for hjem mug og ofte vokser bag tapet i fugtige kældre eller vaskerum. Black mold kan vokse hurtigt, så hvis du ser selv den mindste smule af sort mug du skal rense det op så hurtigt som muligt.

Instruktioner

• Som snart du bemærke sort skimmel i din leje, så spørg din udlejer at hyre en professionel der kan helt slippe dit hjem af mug. Dette kan kræve dig til at rydde de berørte plads til et par timer.

•Hvis du nødt til at rense skimmel på din egen, sat på en højeffektiv støvmaske, gummihandsker og beskyttelsesbriller. Højeffektiv støv masker er hvide masker, der dækker din næse og mund-området, der kan købes i enhver hardware eller hjem forbedring butik. Tøj, der helt dækker din krop og kan kasseres, når du er færdig med rengøring.

•Luk off værelse med den sort skimmel ved at lukke alle døre, vinduer og lufthuller. Dette vil begrænse antallet af svampesporer, der breder sig til andre rum i Lej. Sort skimmel breder sig når du rense det, fordi sporerne får ophidset og svæver i luften.

•Lightly tåge det berørte område med vand og din sprayflaske. Dette vil medvirke til at begrænse antallet af sporer, der bliver luftbåren, når du agitere dem. Det er umuligt at helt forhindre sporer bliver luftbåren, men alle forholdsregler du tager vil mindske risikoen for spredning af sort mug.

•Mix en gallon af vand med to spiseskefulde opvaskesæbe. Krat det berørte område med blandingen, indtil den sort mug er ikke længere synlig.

•Spray en desinficerende spray på det berørte område og aftørre sig med et stykke køkkenrulle. Dette vil hjælpe med at dræbe de resterende sort Mugsporer. Enhver desinficerende spray vil arbejde for at dræbe sporerne. Selv hvis du har taget alle forholdsregler for at forhindre skimmel breder sig, er det stadig sandsynligt, at nogle sporer undslap. Derfor, hvis du arbejder i et rum af din leje, der er særlig fugtigt, spray alle væggene med desinfektionsmiddel og tørre dem med et stykke køkkenrulle.

•Skru tør området med papirservietter. Dette vil yderligere hjælpe med at forhindre ophidset sort Mugsporer fra afregning tilbage på din nyligt rengjort men fugtige vægge. Opsætning af fans i rummet pegede på de berørte områder, indtil de er helt tørre. Dette kan tage alt fra en til 24 timer.

•Throw væk din rengøring leverancer i en plastic affaldsjournal pose og taske dobbelt det. Dette omfatter dit tøj, gummihandsker, beskyttelsesbriller og papirservietter. Gøre dette, mens du er stadig i rummet for at forhindre den sort skimmel breder sig til resten af dit hjem. Binde posen tæt og eventuelt smide det ud af dit vindue eller ud af en bagdør uden at gå gennem andre rene områder af din leje.

Tips & advarsler

  • Kontrol af fugt i dit hjem for at forhindre mug i at vokse. Hvis du bor i en særlig fugtigt klima, overveje at bede din udlejer til at få en affugter, luftrenser eller ionizer.
  • For at forhindre mug vokser, tørre afdæmpet områder inden for en eller to dage for dem at få fugtig. Dette omfatter tæpper du har blot renset eller oversvømmede værelser.
  • Spørg din udlejer at tilføje isolering i kolde rum til at forhindre kondens og en øget mængde af vandindhold.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com