Sådan installeres Trex pyntede

November 6

Sådan installeres Trex pyntede

Trex er en attraktiv og lav vedligeholdelse sammensatte pyntede produkt. Det er fremstillet af regenereret og genbrugt elementer såsom savsmuld, paller og genanvendt indkøbsposer. Kombinationen af disse genvundne produkter med træ og plast producerer en yderst funktionel "grønne" indstilling til traditionelle pyntede. Med sit lange liv, pesticidresistens og bred vifte af farver henvender mange boligejere sig til Trex.

Instruktioner

Sådan installeres Trex pyntede

•Think om hvor du vil installere dækket og hvordan det vil blive udnyttet. Hvor meget af dagen vil det være i solen? Hvad vil du skal gøre for at forberede området? Er der nogen træer, hegn eller fortove, der skal flyttes? Hvad med vand og el-ledninger? Fremgår det af enhver HVAC enheder? Hvor er de underground utilities? Vil du nødt til at få en tilladelse til byggeriet? Under omhyggelig hensyntagen til placeringen før bygningen kan spare dig tid og penge.

•Familiarize dig selv med produktet, dens funktioner og hvordan brikkerne arbejde kollektivt. Gå til en lokal bygning levering eller hjem forbedring butik og se produktet i person. Samle den op, lege med det, få en fornemmelse for, hvordan det passer sammen. Vurdere, om du er fysisk parat til at gennemføre projektet. Besøg webstedet Trex. Tage "Do It Yourself" quizzen. Se ud over de mange produkter og muligheder. Tænk på hvad farver og specielle funktioner, du ønsker. Brug online værktøjerne på hjemmesiden til at oprette en plan for din dæk eller hente en af de gratis foruddesignede planer.

•Når du har din plan, oprette en materiale og værktøj. Ikke klippe dine materialer kort--tild for mindst en 10 procent overdosering. Omfatte enhver befæstelseselementer, skruer, klæbemidler, blokke, understøtter, nederdele, ærmer, seler, beslag og understøtter, skal du muligvis. Sørge for at få varerne leveret til webstedet, men ikke hvor de vil være på måde, eller har nogen hjælp du afhente og aflevere materiale, hvis du planlægger at gøre det selv. Anmeld online videoer og installationsvejledningen flere flere gange, at du forstår processen.

•Forbered byggepladsen. Klare enhver pensel, græsplæne elementer og debris. Niveau og glatte jorden. Sætte i din sidefødder, moler og foundation. Installere dit band, bjælker og dragere. Kontroller afstanden mellem strøer ikke overstiger lokal kode. Installere gulvet pyntede; tild for ordentlig gapping. Konstruere en trappe enheder med ordentlig trinhøjde og slidbane ifølge lokal kode. Installere rækværket, og sørg for at opfylde enhver højde krav. Når færdig, skal du dobbelttjekke alle dæk komponenter. Hvis du har en tilladelse, har det færdige dæk godkendt af din lokale myndighed.

•Efter dækket er bygget, Sørg for at rengøre jobsite af alle murbrokker og affald. Hvis du har dem, holde flere fuld stykker af pyntede, gelænder og balustre for fremtidige reparationer, så farven vil passer nøje. Glat områderne omkring og under dæk og sætte i alle ønskede landskabspleje eller vanding systemer. Gør dig bekendt med de rette pleje og vedligeholdelse teknikker til din nye Trex dæk.

Tips & advarsler

  • Har mindst to voksne assistenter for installation. Trex vil frigive tannin i op til 12 uger efter installation. Typiske kridtstreg produkter vil plette Trex.For prøver, så prøv din lokale forhandler.
  • Ikke pres-vask dine Trex dæk. Ikke lim din Trex dæk. Brug af blegemiddel eller syre produkter på dine dæk kan ændre farven. Ansætte en lokal entreprenør, hvis ikke du er klar til at gøre det selv.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com