Hvordan til at rense dit hus for at sælge det

January 16

Hvordan til at rense dit hus for at sælge det

Er du hus er på markedet, og du ønsker at sælge er så hurtigt som muligt. Så når din agent kalder og fortæller dig, at han kan vise det i en time, du fortælle ham vil du være klar. Så snart du hænge op på telefonen, indser du, at huset er en komplet katastrofe. Hvordan vil du nogensinde får klar i tide? Her er hvordan man kan rense dit hus for at få salget!

Instruktioner

•Først, når dit hus er på markedet, er det altid en god idé at holde det så rene som muligt hele tiden. Enhver, der har solgt et hus ved, det er nemmere sagt end gjort! Men hvis du indstiller sidebemærkning selv 20 minutter om dagen at samle op og rene, vil det gøre viser langt mindre stressende.

•Før du nogensinde har din første viser, er det en god idé at starte på din indkørsel med en notesbog og pen og foregive, at du er en køber. Nedskrive de ting, der fanger dit øje. Brug denne metode til at gå gennem hele huset. Se hvilke områder af huset virkelig står. Lav en liste over dem alle. Denne liste vil hjælpe dig, når du er i en fart, fordi du ved hvad der er vigtigst.

•Hav en rengøring spand klar hele tiden. Din spand bør have Windex, løfte, toilet skål renere, klude, etc. - dybest set alle de generelle ting, du bruger til at gøre din rengøring. Når opfordringen kommer, nødt du bare til at få fat i og gå.

•Start rengøring de store ting i hvert værelse først, og derefter vende tilbage og fange mindre ting, hvis du har tid. Køkkener og badeværelser sælge huse, så de er gode steder at starte. Sørg for at dit køkken tællere og synker glans, vask off alle dine apparater. Flytte rod fra tællere, osv. Som du hovedet til badeværelser, hurtigt rengøre spejle, toiletter, tællere og gulve.

•En perspektiv køber vil sandsynligvis betale de mest opmærksomhed til dit vigtigste levende områder og det store soveværelse. Ekstra soveværelser er sekundær, så hvis du er kort på tid, bruge mere tid på disse områder end du gør dine børn værelser.

•Perspective købere kan åbne skuffer og skabe i køkkenet, men de er ikke så tilbøjelige til at gå rodede gennem skuffer i din soveværelser og badeværelser. Hvis du har til hurtigt at skjule ting, gør det i disse skuffer. De er også mere tilbøjelige til at åbne øverste skuffer end at bøje ned til åbne i bunden. Holde din øverste skuffer den reneste og Skjul alle, at ting, du ikke har tid til at lægge væk i bunden.

• Som du kommer til andre soveværelser, Sørg for at alle senge er lavet, gulve er fejet, og rummet er fri for rod. I kids soveværelse er det okay at kaste legetøj i en vasketøjskurv og derefter indstille det pænt i et skab. Der er meget at foretrække at have legetøj hele gulvet i skabet eller endnu værre, rummet.

•Hvis du har hjælp fra dine børn eller mand, give dem en specifik opgave og bede dem om at komme tilbage til dig for deres næste opgave, så snart de er færdig. Din prioritetsliste vil ændre sig som du få ting gjort og du ønsker at holde dem travlt. Gem de mest vigtige ting at gøre selv, medmindre du ved, de vil gøre det til dine standarder.

•Hvis din windows ser lidt mindre end perfekt, begynder med de første windows, at folk vil se. Bruge mere tid på vinduer i øjenhøjde end du gør på lav eller høj windows.

•Hvis din vaskerum er fuld af vasketøj, måske du bare fylde vaskemaskinen og tørretumbleren med beskidt tøj indtil tingene gøres. Jeg har været kendt for at tage Vasketøjskurve med mig i bilen, så jeg forlader for en fremvisning!

• Som du få tingene gjort, start på din hoveddør og gå ind i huset. Se hvad du mærke først der kræver opmærksomhed og få det gjort. Det er nok den første ting en køber vil se også! Hold gøre dette indtil du løber tør for tid.

•Når visningen er gjort, ser over hus at se, hvilke store ting du gik glip af. Skrive dem på din liste, så du er sikker på at fange dem næste gang. Ringe at ejendomsmægler og bede ham/hende, hvad de har bemærket eller hvad kommentarer perspektiv købere havde. Dette kan også hjælpe dig med at være bedre forberedt.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at gå i panik. Du ønsker at bruge den korte tid du har som fornuftigt som muligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com