Er Hardware klud Safe for fugle?

June 10

Er Hardware klud Safe for fugle?

Hardware klud er helt sikkert for vilde fugle og faktisk bruges i opførelsen af mange fugl foderautomater, der er lavet til at udelukke egern og andre pattedyr fra fodring. Hardware klud bør dog ikke, bruges til pet fugle som papegøjer og finker, når det ikke er plastik belagt. Ubestrøget hardware klud kan udstråle zink, som kan være skadelig eller dødelig for pet fugle.

Hardware klud til voliere

Hvis du har til hensigt at bruge hardware klud til at omslutte din voliere eller fugl bur, skal sørges for at vælge klud, der er belagt i plast. Hardware klud er typisk lavet ved hjælp af zink forhindrer rust og øge holdbarhed. Zink forgiftning kan være en alvorlig tilstand for fugle, især shell parakitter, papegøjer og Cockatiels.

Hardware klud til fugl udelukkelse

Hvis du forsøger at holde fugle væk fra en pryd træ eller busk, er hardware klud af tilstrækkelig gauge en god metode når indsat korrekt. Skal sørges for at ikke efterlade nogen åbninger lille nok for de mindste indfødte fugle til at klemme sig igennem eller bliver fanget. Wire sømme omhyggeligt lukket ved hjælp af lignende gauge ledninger til din hardware klud og inspicere ofte til skader.

Hardware klud til fugl foderautomater

Hardware klud til en fugl feeder bør plast belagt eller ellers fremstillet af et andet materiale end galvaniseret stål. Galvaniseret stål hardware klud vil ikke rust men vil udstråle zink i fuglefrø og kan gøre vilde fugle syge, når de feed. Aluminium klud eller andre metal klud dyppet i akryl fungerer godt for at tillade fugle at hente på enkelte frø og vil ikke leech i mad, forårsager sygdom.

Indendørs fugl kabinet

Hvis du bruger hardware klud til en indendørs fugl kabinet, materialet bør købes fra en pet opmagasinere eller luftfart leverandør og klassificeres specifikt for den tilsigtede anvendelse. Forskellige arter af fugle har forskellige næb styrker og nogle kan fratage plast belægning fra hardware klud og nå den galvaniseret stål kerne. Spørg din dyrlæge eller aviær opdrætter at finde ud af hvilket materiale er egnet til dit kæledyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com