Hvordan man kan udnytte plads i din Garage

January 22

Hvordan man kan udnytte plads i din Garage

Effektivt allokerer plads i din garage gør forskellen mellem at være i stand til at parkere din bil eller straks finde hvad du har brug for og tilbringe tid grave gennem bunker og placeringer forsøger at finde rutinemæssigt anvendes husholdningsartikler. Tricket til at få mest muligt ud af plads i din garage er at bruge vægge og loft som din primære opbevaring snarere end gulvet.

Rens alt

Rydde op i din garage sætter du på den hurtige vej til en organiseret, effektivt anvendte plads. Gå gennem alt og slippe af stykker, som du behøver. Derefter gøre en lagerliste ting du holder. Adskille disse efter kategori, f.eks havearbejde, værktøjer og oplagring. Ud for hver varepost Angiv den bedste måde til at blive gemt. For eksempel, gemmes værktøjer bedst på et pegboard, lamel system eller et kabinet, mens River og skovle arbejde godt med kroge.

Oprette en Plan

Starte med en tom garage, fastsætte maler tape til at oprette en disposition for den plads du skal parkere og komfortabelt komme ind og ud af din bil. Se ud over den resterende område og foranstaltning for kabinetfilen baelte og nederste hylde overhæng, og der er afsat gulvplads til en rullende arbejdsbord, græsslåmaskine eller et andet element, der ikke kan placeres på en hylde eller opbevaring stykke. Måle, hvad du har at arbejde med og sammenligne det med din lagerliste og typer af opbevaring nødvendigt for de varer, du har. Udarbejde en lagerplan, factoring i væggen opbevaring og overhead reoler eller ophængsbøjlerne langs loftet, sikrer, at du har nok plads for de varer, du har samt plads til at vokse i fremtiden. Oprette sektioner i din plan for hver enkelt varetype, og overveje, hvilket sted er bedst for hver kategori; Eksempelvis er værftet værktøjer ofte bedst bevarede af garageport for nem adgang fra gården, mens husholdningsartikler som mops og koste arbejde godt ved døren fører ind i dit hjem.

Væg storageløsninger

Garage kabinetter er en klassisk opbevaring valg, så du kan kombinere skuffer med reoler til en multifunktionel enhed, der ofte omfatter arbejdsområde. Disse kan monteres på væggen eller optager minimal gulvplads langs omkredsen af din garage. Væg reoler, kan holdt på plads med tunge parentes, huse større emner samt placeringer holde mindre stykker. Installer disse fra gulv til loft hvis du har pladsen, eller starte dem i toppen af din bil og arbejde til at holde den nedenfor gulvplads klar. Pegboards og lamel vægge gøre boliger værktøjer og holde dem let tilgængelige, nemme, kan de være installeret mellem hylder bag åbne rum i garage kabinetter eller på deres egen. Stable disse lodret samt holde hængende elementer op højere og mindre stykker tættere på jorden, således at du kan nå ting når det er nødvendigt.

Loft storageløsninger

Installere en garage loft opbevaringssystem til hus varer, som du ikke ofte bruger året rundt, såsom årstidens indretning og camping gear. Dette giver dig maksimal udnyttelse af din gulvplads uden at gøre bestemte varer alt for svært at komme til. Installere en længere rack for at holde træ eller rør fra jorden og give plads til en kajak eller båd rack, hvis du har en. Hænge cykler, stiger eller endda en stor hylde fyldt med bøtter ved hjælp af en garage loft remskive system. Dette holder alt fra jorden og giver dig nem adgang.

Uden for opbevaring

Med et grundlæggende sæt af værktøjer, værftet gear og biler har mange hjem ikke en tilstrækkelig stor garage til at rumme alt. Hvis dette er tilfældet for dig, købe et fritstående skur til din baggård til hus sæsonvarer eller sjældent anvendte stykker. Dette frigør plads i din garage, således at du kan udnytte det til sit fulde potentiale, at holde bruges regelmæssigt elementer inden for rækkevidde. Punkter at overveje opbevaring andetsteds omfatter ekstra værktøjer, sne skovle, pool gear og skrot tømmer. Holde en lille afdeling i din garage gratis når du har brug at holde disse emner tættere til huset, og drej dem med årstiderne eller efter behov. En opbevaring lejemålet er et andet alternativ, især hvis du har flere elementer end kan passe ind i en garage og kaste.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com