Sådan installeres orkanen skodder

January 22

De af os, der bor i nærheden af havet bekymre sig om storme, som feje i og forårsage så megen ødelæggelse, hvad enten vi kalder dem orkaner, tyfoner, cykloner eller Noreasters. En af de ting vi kan gøre for at beskytte vores ejendom er at installere orkanen skodder. Skodder ikke kun holde snavs fra indtastning af dit hus, de hjælpe med at opretholde integriteten af strukturen, selv ved at holde vind og vand fra at få fodfæste i bygningens mure. Forskellige typer af skodder er lavet til forskellige anvendelser og budgetter. Korrekt installeret, minimere de skader på boliger og bygninger. Læs om at lære at installere orkanen skodder.

Instruktioner

•Understand, krydsfiner skodder kræver mest arbejde fra boligejer, men de er den billigste type skodder at installere. Krydsfiner er skåret til at passe væggen åbning præcis og sættes i rammen vindue eller dør, så der er mindst en tomme mellem overfladen af krydsfiner og den udvendige kant af rammen. Lukkeren er fastgjort med tre eller fire-tommer tønde bolte--typen bolt du finde som en privacy lås på dørene--ét sæt i midten af hver side. Huller bare på størrelse med bolte er boret i vinduet kabinettet for at modtage boltene. Større Vinduer kræver mere bolte. Ideen er at sætte krydsfiner i vinduesrammen i stedet for over det. hvor vinden eller vragrester kan kile sig under krydsfiner og trække det ud. Denne type af lukkeren skal være malet eller lakeret for at beskytte krydsfineren fra fugtighed og skal opbevares mellem anvendelser.

•Hold i tankerne at nogle boligejere vælger Bahama eller fortelt skodder. Disse skodder er hængt op på tunge hængsler, skruet ind i toppen af vinduesrammen, igen inde og ikke oven på den rude beklædning. Når lukket, de passe stramt mod vinduet (Bahama skodder er louvered tillade ventilation) og når de åbnes de skygge vinduet. En låsning smæklås er knyttet til bunden af vinduet på kanten af forteltet som det lægger i den rude indramme.

•Know, glidende nuancer er en variation af fortelt-type skodder. De er fastgjort ved hjælp af en eller to glidende skinner på toppen og bunden af vinduet, fastgjort med bolte eller skruer, afhængigt af om vinduet kabinettet er metal eller træ. Skodder er lavet af bølgepap metal og dias langs skinnerne som terrassedøre. Skodder lås til hinanden når lukket. Installationen består af montering af nederste kanal og top "h beslag," skrue stopper på begge ender af vinduet og hængende skodderne.

•Stor paneler kan installeres, meget ligesom de glidende skodder at beskytte glas terrassedøre. Her, er denne store dør i Tokyo beskyttet af en metal panel, der glider ind i opbevaring shell i venstre side af døren når den ikke er i brug. Disse stål eller aluminium skodder findes i almindeligt metal, ligesom typen afbilledet ovenfor eller plisseret, harmonika skodder, der kan trækkes åben langs sporet. Installere lukkeren stopper eller låse som anvist.

•Husk at orkaner Andrew og Katrina forårsaget en fornyet gennemgang af bygningsreglementer langs Mexicanske Golf og i Florida. Mange koder kræver nu professionelt installeret orkanen skodder, der ruller ned over åbningen. En ramme vedhæftes flugter med væg til vindue med et hus øverst, der omfatter en roll-down skygge. Rammen er knyttet til vinduesrammen på indvendige af lukkeren samt langs ydersiden. Modeller spænder fra meget enkle covers, der kan installeres med en skruetrækker og niveau af en boligejer at tunge, udsmykkede modeller, der normalt er installeret professionelt.

Tips & advarsler

  • Det vigtige ting at huske, når du installerer orkanen skodder er at montere lukkeren flugter vinduet så det passer ind i vinduet kabinettet i stedet for at hænge på ydersiden af den.
  • Hvis du køber fremstillede skodder, Sørg for at bruge den anbefalede hardware.
  • Anhængertræk-type bolte er tilgængelige til brug med krydsfiner eller bølgede metal. De er placeret over lukkeren, inde i kabinettet for vindue og udvidet til at holde stramt mod indersiden af sidekarmen ligesom en tunge udvides gardin eller bruser stang.
  • Hænge et stort vindue eller dør-sized lukkeren kræver omhyggelig cirklens med et niveau, mens du installerer spor over og under døren.
  • Skodder kan ikke beskytte mod en kraftig stormflod.
  • Krydsfiner skodder er ikke tilladt i nogle bygningsreglementer. Altid check lokale bygningsreglementer før du vælger storm skodder.
  • Tape vil ikke holde vinduer fra at bryde.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com