Hvordan man opbygger en flise dæk

January 26

Hvordan man opbygger en flise dæk

Fliser er stor, flad sten, der kan bruges de samme steder som brolægger klodser. Fliser vil producere et mere naturligt look. Du kan installere en flise dækket ved hjælp af flere forskellige metoder. En måde at permanent plads en flise dæk er at bruge beton. Men bruger sand til at holde dine fliser på plads vil tillade dig frihed for at flytte dine dæk til en ny placering i din værftet hvert år. Denne alsidighed, sammen med den tid og ekspertise forskel i ved hjælp af beton eller sand, gør en sand-baseret flise dæk et godt valg for novice installeret.

Instruktioner

•Dig ud af et område, der er 10 fod ved 10 fødder. Gør området 6 inches lavere end den omkringliggende jord. Rake området sænket flade. Fjerne sod og snavs fra området udgravning. Tamp snavs inden for din udgravning med en plade komprimator.

•Dig en post hul i hvert hjørne af området ryddet. Gøre hver post hul 36 inches dybere end resten af udgravningen. Træk væk snavs fra post huller.

•Shovel 3 inches af grus i bunden af hvert hul. Stå en post i hvert hul og tilføje 6 inches af grus rundt hver post. Brug en plan hen til indskrive plumb af hver post. Langsomt skovl sand ind i hver post hul. Hold øje med indlæg udfylde hullerne med sand for at være sikker tømmer er perfekt plumb i hele processen.

•Measure den nøjagtige afstand mellem to indlæg. Skær to 2 tommer af 4 tommer boards til denne længde med din rundsav. Har en assistent sidde inde med en af boards mellem de to stillinger. Centrere enderne af bestyrelsen på stillingerne med toppen af bestyrelsen 36 inches over niveauet for den eksisterende jord (42 inches over udgravningen).

•Kontroller 16d negle i en vinkel til at holde bestyrelsen på plads i begge ender. Montere den anden bord 6 inches over niveauet for den omgivende jord (12 inches over niveauet af din udgravning). Måle, skære og montere bestyrelser mellem to flere sider dækket forlader ene side åbne for en indgang.

•Klippe 2 tommer af 8 tommer boards til længden skulle span afstanden mellem dine indlæg. Lægge en 2 tommer af 8 tommer board fladt på toppen af hver af de øverste 2 tommer af 4 tommer bestyrelser. Center de større boards over de mindre virksomheder. Sikre de større boards til små ved hjælp af Phillips bit på din boremaskine til at drive en 2 1/2 tommer skrue hver 6 inches langs hver span.

•Klippe Stokke til 33 inches lang. Hold en pæl lodret mod den øvre og nedre 2 tommer af 4 tommer boards med den spidse ende af blokadevagt 3 inches over jorden. Sørg for at den flad slutningen af strejkevagt, øverst, hviler mod undersiden af 2 tommer af 8 tommer Håndliste.

•Kontroller en skrue gennem siden af strejkevagt at holde det til den øverste 2 tommer af 4 tommer bestyrelse og en anden til at fastgøre den til det nederste kammer. Montere vagtposter omkring din hele rammen for at fuldføre din Håndliste.

•Fyld din hele udgravning med 2 inches af grus. Kompakt grus ved at køre plade komprimator langsomt over grus base to gange. Læg et 2-tommer lag sand på toppen af grus.

•Lay dine fliser i sand til at opnå dine ønskede mønster. Tilføje eller fjerne sand under hver sten at få det niveau med den omgivende jord. Lægge niveau på plade oven på stenene, da du lå dem for at holde niveauet overflade. Chip og figur fliser med mejsel side af dit murværk hammer efter behov til at passe dit design.

•Fyld i området omkring dine fliser med sand. Placer dit niveau og bestyrelsen lagt på tværs af fliser i flere at være dobbelt sikker på, at den øverste face af dine dæk er niveau. Våde dæk med en vandslange og lad det tørre helt for at låse fliser på plads og fuldføre dine dæk.

Tips & advarsler

  • Leje en plade komprimator på en udstyr leje lager.
  • Du kan bruge et puslespil til at forme i slutningen af din 2 tommer af 8 tommer håndlister at gøre dem passer omkring dit indlæg for et mere stramt konstrueret look.
  • Du kan anvende fliser til en hævet, træ dæk, hvis du ønsker. Men du skal først dække de eksisterende dæk boards med cement backer board, lægge en seng af mørtel nye overfladen og derefter injektionsmørtel fliser, efter at du har dem på plads. Problemet med denne procedure er, at det vil tilføje en enorm mængde af vægt til det eksisterende dæk, som indlæg og bjælker ikke kan være i stand til at håndtere. Have en arkitekt eller ingeniør gennemgå din eksisterende dæk og planer før du forsøger at bruge fliser på en forhøjet dæk.
  • Arbejdshandsker og sikkerhedsbriller er påkrævet ved brug af håndværktøj.
  • Høreværn er påkrævet ud over din handsker og briller, når du bruger motorsave.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com