Tøj vaskemaskine reparation spørgsmål

January 27

Tøj vaskemaskine reparation spørgsmål

En tøj vaskemaskine er taget for givet indtil det øjeblik, den stopper i orden. Når der er ingen rene håndklæder eller arbejdstøj rundt, skal du løse vaskemaskinen. I mange tilfælde, du skal bruge en professionel til at reparere din skive, men der er nogle tøj vaskemaskine reparation spørgsmål, som du kan finde svar på dine egne.

Hvorfor vil ikke min vaskemaskinen karret stoppe påfyldning med vand?

Det er almindeligt at vil indlæse vaskemaskinen og gå væk for at gøre noget andet som maskinen vasker dit vasketøj. Men hvis du har et problem, hvor din vaskemaskinen karret ikke stopper fylde, du kigger på vandskader og andre problemer. Ifølge online appliance reparation ressource Appliance ting, en indikator, kaldet en "vandstanden switch" fortæller karret når at starte, udfylde. Hvis denne parameter er defekt, vil karret fortsat fylde selv efter overstrømmende.

En anden mulig årsag til en out-of-control vandstanden er et hul i røret, der løber fra vandstandsindikator til vandet input. Vandstandsindikator opbygger tryk i røret som vand fyld; Når presset når en forudbestemt sted, røret frigiver pres og stopper vand fra fylder karret. Hvis der er et hul i røret, presset fylder aldrig og vandet holder kommer. Inspicere tube for et hul først. Hvis der er ingen hul, erstatte vandstandsindikator. Brugervejledningen vil vise dig hvor det er placeret, og du kan købe en del fra enhver reparation center. Hvis det ikke løser problemet, ringe til en tekniker.

Hvorfor min vaskemaskine vibrere voldsomt i løbet af Spin cyklus?

Hvis du har en top-loading skive, er en af årsagerne til den voldelige ryster under spin cyklus, at du har oprettet en ubalanceret belastning. Åbn låget, og arrangere vasketøjet, indtil vægten er jævnt fordelt over karret.

En anden grund til nogen vaskemaskinen til at vibrere voldsomt er, at vaskemaskinen selv er ubalanceret. Når vaskemaskinen ikke er i brug, placere et niveau på toppen af det, og Juster benene indtil maskinen er afbalanceret. Benene på din vaskemaskine skrue nemt og uden base for at muliggøre justeringer.

Hvorfor vil ikke min vaskemaskine Spin?

Ifølge reparation Clinic er der et par grunde til hvorfor din vaskemaskinen karret ikke er spinning. Når du åbner og lukker låget på din vaskemaskine, vil du bemærke, at når det fungerer normalt, vaskemaskinen stopper når låget er åbent og starter igen, når låget er lukket. Hvis du åbner og lukker låget ikke påvirker aktiviteten af vaskemaskinen, computerlågets skydeknap er defekt og skal udskiftes.

En anden grund til en skive ikke spinning er de bælter, der løber fra motoren til karret dårligt slidt eller brudt. Erstatte Bælterne vil løse problemet. Brugervejledningen viser dig, hvor computerlågets skydeknap og Bælterne er placeret. Køb delene kan fra et autoriseret servicecenter.

Den sidste grund til en vaskemaskinen karret ikke vil spin er en defekt motor. Hvis maskinen reagerer på åbning og lukning af låget, og Bælterne ser for at være i god form, skal du kontakte en tekniker at inspicere din skive motor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com