Hjem retsmidler til rengøring sølv bestik

January 27

Hjem retsmidler til rengøring sølv bestik

Sølv bestik, som du bruger sjældent kan plette når sølv oxiderer fra kontakt med luft. Ved hjælp af en simpel hjem afhjælpe for at rengøre plette fra din sølv sparer du penge, og er miljøvenlig. Ingredienserne til en sølv bestik cleaner er tilgængelig i de fleste køkkener, og kræver kun lidt tid og kræfter.

Aluminiumsfolie

Alufolie renser plette fra sølv bestik, og kan også forhindre plette opstår. For at rense sølv bestik med aluminiumsfolie, linje i bunden af et bassin eller små plastik badekar med alufolie, og sørg for den blanke side af folien vender opad. Sted bestik i bassinet. Stykkerne skal være i kontakt med folien eller et andet stykke af bestik, der er i kontakt med folien. Brug 1/4 kop af vask soda bestik, og hæld en gallon af kogende vand i bassinet. Brikkerne skal suge i bassinet i 15 minutter. Fjern fra bassinet, så vask bestik med almindeligt vand, og polske tørre. Et stykke alufolie i sølvtøj skuffe kan hjælpe med at forhindre sølv bestik fra ødelægger.

Olivenolie

Olivenolie hjælper med at fjerne striber og pletter fra sølv bestik. Gnid en lille mængde af olie på bestik med en blød klud. Skyl af sølv stykkerne, og polere til en skinne.

Majsstivelse

En pasta fremstillet af majsstivelse og vand renser plette fra sølv bestik. Tilføj så meget vand som nødvendigt for at få en pasta konsistens for bestik renere. Give pasta tid til at tørre på stykker før aftørring det at fjerne plette.

Sølv rengøring bad

Hvis du vil oprette en bad for den sølv bestik, bruge en aluminium gryde fyldt med kogende vand. I 1 gallon af vand, tilsæt en teskefuld natron og en spiseskefuld salt. Du kan også bruge en spiseskefuld af baking soda for hver kvart kogende vand til en sølvtøj blød. Tillad stykker at suge i løsningen for mindst 15 minutter, derefter skylles med varmt vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com