Hvordan du udskifter en forfængelighed lys Sconce

January 28

Borte er dage af to-lys forfængelighed inventar med den U-formede glasskærm, der dækker el-pærer. Ikke længere skal du emne dig selv til den nøgne runde pærer i dit badeværelse, der ligner en makeup tabel på en Hollywood film sæt, dem der gør du føler som om du er midt i Sahara-ørkenen ved middagstid med solen slår på du på grund af varmen pærer generere. Vælge noget andet til dit badeværelse, og erstatte din forfængelighed lys sconce med et armatur, der afspejler din stil og smag.

Instruktioner

•Drej sluk for forfængelighed lys du erstatter ved at slå breaker i det elektriske panel.

•Fjern den lys skygge ned forfængelighed lys sconce og pære til at få adgang til området hvor forfængelighed lys sconce tillægger væggen. Fjerne forfængelighed lys sconce for at få adgang til boksen elektriske væg og ledninger.

•Tag forfængelighed lys sconce fra power supply ledninger. Power supply ledninger er en sort og en hvid ledning, der forbinder direkte tilbage til boksen panelet. Disse ledninger er forbundet med de sorte og hvide ledninger på forfængelighed lys sconce af wire nødder. Snoet metaltråd nødder fra de sorte ledninger og de hvide ledninger, og trække ledningerne fra hinanden.

•Tag armaturet tværstang fra boksen elektriske væg. Den fremtidige tværstang er knyttet til den elektriske væg boks med to skruer. Den nøgne kobber jordledning fra boksen elektriske væg er knyttet til grønt stel skruen på en tværstang. Skruen, jorden, og fjerne den nøgne kobbertråd. Fjern de to skruer fra armaturet cross bar og fjerne den.

•Saml den nye forfængelighed lys sconce ifølge producentens anvisninger.

•Sæt nye armaturet tværstang til boksen elektriske væg. Armaturet tværstang er inkluderet i din nye forfængelighed lys sconce monteringsdele. Tilslut den nøgne kobber jordledningen til grønt stel skruen på den nye armatur cross bar, og spænd skruen.

•Ledning den nye forfængelighed lys sconce magt levering ledninger i boksen elektriske væg. Twist en orange ledning møtrik på den hvide ledning fra det elektriske felt og den hvide ledning fra den nye lys sconce, forbinde dem sammen. Tilslut den sorte ledning fra det elektriske felt og den lette sconce på samme måde du tilsluttet de hvide ledninger.

•Sæt den nye forfængelighed lys sconce til væggen efter montering anvisningerne fra producenten.

•Drej magt på den nye forfængelighed lys ved at dreje på breaker i det elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Skulle du være uvidende om, hvordan din gamle forfængelighed lys sconce tillægger din væg, besøge din lokale hjem forbedring center for at finde en forfængelighed lys sconce armatur, der ligner jeres. Medarbejder fra afdelingen kan give dig med verbale instruktioner om hvordan dit stativ er fastgjort til væggen eller give dig en kopi af installation retninger.
  • Sørg altid for, at elektriciteten er ud til det område, du arbejder i at undgå elektriske stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com