Problemer med laminat gulve

January 28

Laminatgulve bliver meget populære. De er nemmere at installere og tage sig af end trægulve, marmor eller granit, men du kan få en lignende udseende. De kommer i mange farver og stilarter. Laminatgulve kan være et billigere alternativ til andre gulve, men problemer kan stige hvis din livsstil eller hjem ikke er kompatible med brugen af laminatgulve.

Funktioner

Det største problem for laminatgulve er fugt. Fugtighed i luften kan forårsage gulvbelægning til warp. Lækager fra rør, opvaskemaskiner, toiletter, vaske maskiner, air condition, dræn, vandvarmere og bøtter kan føre til buckling af laminatgulve. Barn og pet ulykker, spild eller våde mopper kan alle forårsage skader på laminatgulve. Skimmel og meldug kan danne, hvis der er for meget fugt mellem undergulvet og den laminatgulve. Dette er fælles, når laminat gulv er lagt i kældre, badeværelser, køkkener og ethvert andet sted, der kunne nemt blive våd.

Advarsel

Laminat gulve er meget glatte. Iført hårde såler eller højhælede sko kan beskadige gulvet, men iført sokker eller hjemmesko, der ikke greb kan forårsage en glide og falde ulykke. Laminat gulve er hårdt, og børn i særdeleshed kunne blive alvorligt såret. Kæledyr kan også komme til skade eller bryde varer, når de glider på laminatgulve.

Effekter

Laminatgulve udvide og kontrakt. Hvis de er knyttet til en undergulvet, kunne gulvbrædderne skubbe mod hinanden og formen toppe på leddene. Toppe kan også danne, hvis der er ingen mellemrum mellem gulv og væg for gulvbrædderne til at udvide. Hvis en del af laminatgulve er for lang og har ingen ekspansionsled, kan gulve danne toppe.

Overvejelser

Laminat gulve er annonceret som resistente over for fugt og ridser. Med ingen fugtproblemer, kæledyr, børn eller ulykker og en masse pleje, kan de se nye i lang tid. Men ulykker sker; gulve kan spænde, knæk, chip eller blive beskadiget i måder, der tvinger laminatgulv ejere til at erstatte boards, siden Laminat Gulvbelægning kan ikke slibes.

Forebyggelse/løsning

Installation gulve af omhyggeligt følgende producenter vejledningen kan forhindre mange problemer, der kan skade laminatgulve. Gulv skal angives i rummet det bliver lagt i, så det kan blive brugt til temperatur og fugtighed før installation. Utætheder bør fastsættes, mulige kilder til fugt bør overvåges og udslip skal renses, så snart de sker. Laminat gulve skal rengøres efter producentens anvisninger for at undgå skader, og de bør aldrig være mopped med et vådt moppe. Fugtig gulvvask med en godt opvredet-out moppe og tørring straks med et håndklæde er den anbefalede metode fra de fleste laminatgulve producenter. Producenter også foreslå en behandling af gulve, der gør dem mindre glat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com