Den Pros & ulemper ved blæst i Attic isolering

January 28

Den Pros & ulemper ved blæst i Attic isolering

I modsætning til isolering batts, stift skum planker eller plastic wraps er blæst i isolering en løs, luftige materiale, der som navnet antyder, er blæst af et apparat i uisoleret områder i hjemmet. Du kan tilføje blæst i isolering under opførelsen, eller at eftermontere en eksisterende hjem, selv inde i færdige vægge. R-værdi, eller termisk bestandighed værdi, er den målte evne til isolering til retard i stedet sende varmen. Jo højere den r-værdi, en mere effektiv isolering.

Tre typer af blæst i isolering er tilgængelige for boligejer interesseret i at reducere luft lækager og reducere varme og aircondition omkostninger, og hver har sine fordele og ulemper.

Cellulose

Lavet af træ fibre som pap og avispapir, nestle cellulose isolering partikler tæt sammen inde i vægge og på loftsrum gulve. Denne blæst i isolering giver en r-værdi på 3,6 til 3,8 pr. tomme, der er lidt højere end andre typer af blæst i isolering. For at komme til en komfortabel Rasmussen-38, du har brug for 10-12 inches af cellulose, som er mindre end andre typer af blæst i isolering. Cellulose er egnet til 1/2-inch gipsvæg på 16-tommer centre, men ikke på 24-tommer Centre. Cellulose har normalt tilføjet kemikalier til brand og insekt modstand. En maskine blæser nemt cellulose ind i vægge gennem små adgang huller, men passe på ikke for at lade det touch varme eller lamper.

Stenuld

Lavet af naturlige mineraler, er rock uld naturligvis brand resistente, så ingen potentielt farlige kemikalier er nødvendige. Rock uld har en r-værdi på 3,0 til 3.3 pr. tomme. Det tager mellem 11,5 og 13 inches af stenuld blæst i isolering til at nå en r-værdi på 38. Stenuld vejer 1,6 til 1,8 pounds per kvadratfod, gør det for tung til 1/2-inch drywall 24-inches på center. Ligesom cellulose er stenuld egnet til 1/2-inch drywall 16 inches på center og 5/8-inch drywall, 24 inches på center.

Glasfiber

En stor ulempe loose-fill glasfiber isolering er muligheden for, at løse partikler kan flyde i hjemmet. Glasfiber loose-fill isolering er lavet af glas og normalt bruger op til 30 procent genanvendt glas. På plussiden frastøder glasfiber isolering fugt, mug og svampe. Materialet rådner ikke, og et nyt system af blæser materialet ind i et særligt net hjælper bekæmpe frit svævende partikler samtidig øge materialets r-værdi fra sin sædvanlige 2,2 til 2,7 til omkring 4,2 pr. tomme. Glasfiber er den letteste blæst i isoleringsmateriale, vejer kun 0,5 til 1.2 pounds per kvadratfod. Blæst i Glasfiber er egnet til tynde, 1/2-inch drywall installeret 24 inches på center.

Overordnede fordele og ulemper

Blæst i isolering er generelt billigere end andre typer, hvilket gør det et godt valg for husejere, der har brug for bedre isolering kan reducere energiomkostninger og også ønsker at spare penge på materialer.

Over tid afregner blæst i isolering, mindske dens effektivitet. Selvom overskydende materiale er tilføjet i første omgang, kan isoleringen bosætte sig så meget som 20 procent inden for et par år efter installationen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com