Sådan får du gratis landskabspleje materiale

January 29

Sådan får du gratis landskabspleje materiale

Din landskabspleje ambitioner må overstige, hvad din tegnebog vil bære. For at dekorere dine grunde uden at betale børnehave priser for planter, kan du se hvad du har brug for i uventede steder.

Instruktioner

•Opkald landskabspleje virksomheder og kommuner for at se, hvornår de vil starte nye beplantninger. Mange virksomheder har kontrakter med parker, kommuner og underinddelinger at holde områder, anlagte. De tager ud af eksisterende anlæg og smide dem væk. Spørg hvis de har brug for noget slæbes væk, men være parat til at tage alt de trækker ud. Du kan altid sælge de ekstra planter, hvis du ikke har brug for dem.

•Spørg ven eller nabo til stiklinger fra planter du beundrer. Du kan tage en lille skæring, rod det og transplantation det ind i din landskab uden at beskadige den modne plante.

•Sæt en annonce i avisen eller online for planter du leder efter. Respondenter kan har disse planter og lade dig fjerne dem gratis. Eller se gratis planter og landskabspleje materiale på Craigslist eller Freecycle.

•Start din egen kompost bunke for at forbedre jordbunden for dine planter. Der hjælper din pengepung og holder organisk affald ud af lossepladser.

•Udskift kommercielle barkflis med pine halm. Hvis du ikke har fyrretræer på din egen ejendom, finde nogen, der gør og tilbud at rive deres pine halm. Selv en eller to god størrelse træer kunne producere nok pine strå til din landskabsarkitektoniske projektet.

Tips & advarsler

  • Hvis der er en plante, du ikke kan finde gratis, købe det fra en planteskole eller butik, der har en et års garanti på deres anlæg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com