Sådan vakuum en over jorden Pool med et Filter

January 30

Rengøring i bunden af din over jorden pool er gjort enkelt med evnen til at bruge dit filter som et vakuum. Du skal støvsuge din pool hver par dage eller så snart så mærkbar snavs begynder at indsamle nederst på poolen. Støvsugning din pool holder vandet rent og kemikalier arbejder til deres fulde potentiale. En stor mængde af snavs på bunden af bassinet kan føre til skyet pool vand.

Instruktioner

•Drej off filteret. Åbne pool hulske dække og fjerne kurven. Tage ene ende af slangen og tilsluttes vakuum udlæg, som ligner en rund skive med en udvidelse af sæt slangen på. Du bør allerede har dette stykke, som det kommer med de fleste hulskeer.

•Tilslut teleskop stangen i vakuum hovedet. Mest vakuum hoveder klip ind i slutningen af den teleskopiske pole. Denne pol er den samme, anvendes til at fastgøre pool hulske net, som bruges til at rengøre overfladen af puljen. Vakuum hovedet vil få en forlængelse på toppen af hovedet. Fastgør anden enden af slangen i vakuum hovedet. Placer vakuum i vandet.

•Sæt anden enden af slangen med vakuum udlæg i skummer. Lægge den flush mod bunden af skummer. Pumpe filter håndtag tre til fem gange til at bygge pres i filteret. Slå filteret og begynde støvsugning pool nederst. Pres fra filteret vil bruge pumpen som et tomrum på den samme måde at pumpen cirkulerer bassinvandet under dens normal operation.

•Drej off filteret og afbryde vakuum forsamlingen, når du har fjernet alle snavset fra bunden af poolen. Plads hulske kurv tilbage i sit rum og erstatte skimmer låget. Genstart filteret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com