HVAC kanalen detektoren Installation

January 30

Kanalsystem af en varme ventilation og aircondition eller VVS system kan bære røg overalt i et hus hvis enheden fangster i brand. Uden beskyttelse, kan røgen overvælde dit hus uden varsel. Heldigvis, en kanalen detektoren installerer på kanalsystem og registrerer små mængder røg, før situationen vokser til et farligt punkt. Korrekt installation af kanalen detektoren er afgørende for dets evne til at prøve luften bevæger sig gennem kanalsystem.

Instruktioner

•Tag papir fra skabelonen seal-lim, der kommer med en ventilationskanal detektor. Tryk på skabelonen mod et område af den kanalsystem, der er tilgængelige og sidder 24 til 30 inches fra ventilationskanal fittings, sidebaner eller albuer.

Uddelingen en 1 1/4-inch hul så i chuck af en boremaskine motor. Bor et hul på hver lokation markeret på skabelonen. Bore langsomt for at undgå bindende tænder af saven i metalplader af kanalen. Skub i slutningen af et målebånd i en 1 1/4-inch hul. Fortsætte med at skubbe indtil målebåndet kontakter anden siden af kanalen.

•Klippe et stykke prøveudtagningen tube til den målte længde med nedstryger. Sikre cut er firkantet. Skub enden af prøveudtagning røret i havnens indtag af kanalen detektoren. Rotere rør til at sigte linjen af indtagelse huller med forsiden af detektoren. Skub den medfølgende udstødning tube udstødning port i den detektor udstødning port. Stramme hver bedrift skrue--forudindstilling i bunden af hver port--med en stjerneskruetrækker.

•Tag papir opbakning fra to medfølgende skum skiver. Drop en skive løbet intakt røret og en over udstødningen rør. Tryk på skiver fast mod selve detektor. Juster begge rør med 1 1/4-inch huller. Skubbe detektoren stramme til siden af kanalen. Sikre en 3/32-tommer bore bit i drill motor. Bor et hul på hver monteringshul i selve detektor. Køre en medfølgende monteringsskrue gennem hver 3/32-inch hul med Phillips skruetrækker.

•Fjern de skruer, der holder dækslet til klart at detektoren ved at dreje dem mod uret med Phillips skruetrækker. Træk dækslet ud i kroppen og sæt den til side.

•Klippe 3-inches af isolering fra den ene ende af en Romex kabel ved at skubbe klingen af en hobbykniv langs dens center og omkring sin omkreds. Trække isolering ud i slutningen af kablet. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra enden af hver ledning med en far stripper. Skub de udsatte ledninger gennem kabel hullet. Stramme kabelklemmen placeret inde post hul med en flathead skruetrækker.

•Stræk kabel 12 inches forbi nærmeste tilgængelige samledåsen eller undertavle.

•Drej off breaker til strømkilden. Fjerne dækpladen fra klemkassen eller undertavle. Fjerne den ydre kabel isolering som beskrevet i trin 6. Strimmel 1/2-inch af isolering fra enden af hver ledning. Strimmel 1/2-inch af isolering fra udgangen af hver af huset ledninger i strømkilden. Matche ledninger fra kablet til de tilsvarende hus wire. Sætte enderne af lignende ledningerne sammen. Tråd en wire møtrik ind i slutningen af hver række forbundne ledninger. Erstatte dækslet panel eller boks.

•Se til detektor installationen manual til at bestemme de korrekte wire konfigurationer for din specifikke applikation. Skub enden af hver ledning til den korrekte magt terminal på kanalen detektoren. Drej hver terminal skrue med uret med en flathead skruetrækker.

•Skub klart dækslet på detektor kroppen. Stramme hver monteringsskrue med en flathead skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Lej en certificeret elektrisk entreprenør, hvis du ikke er bekendt med elektriske ledninger.
  • Høre lokale bygningsreglementer for at bestemme den godkendte metode til hængende Romex kabel i dit hjem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com