Sådan Care for Zinnia blomster

January 31

Efterhånden som du udvikler dit landskab, kan du vælge at tilføje zinnia blomster til din have. Kendt for deres enorme opbud af lyse farver som orange og rød, storblomstrede og imponerende højder, disse enårige er en af de nemmere blomster til at passe. Hvis du tager dig tid og har et par havearbejde forsyninger klar, du vil være i stand til at nyde din egen zinnias udenfor og kan endda bruge dem til at skabe en smuk indendørs arrangement.

Instruktioner

•Plant zinnia frøene direkte i din have, hvis den sidste frost har bestået og nætterne er varmere end 50 grader om natten, eller frø dem i tørv Potter indendørs. Hvis udendørs, stilling frø 1/16 tommer dybt under jorden og derefter dække med et let lag af jord. Hvis indendørs, placere fluorescerende lys over udplantningsplanterne fire til seks uger før sidst forventes frost, derefter flytte dem udenfor og dække de unge planter med et let lag af jord. Når du placerer enten spirende planter eller frø i jorden, rummet miniature sorter fire til seks inches fra hinanden og de større arter mellem en til to fødder fra hinanden.

•Kapacitet zinnias hver morgen saa du suge snavs, men ikke oprette vandpytter, og tager pleje ikke til våde blade. Hvis Nedbøren er begrænset, give blomsterne med en tomme af vandet hver uge for at afskrække sygdom.

•Applicer en all-purpose, langsomme virkende granuleret gødning når zinnias lige er startet ud. Måle en teskefuld for hver gruppe af frøplanter og drys gødningen omkring hver gruppe jord område, pas på ikke for at få nogen på bladene. Dette program fortsætter med at fodre zinnias hele sæsonen.

•Tilføj en økologisk barkflis, såsom græsafklip og blade, på zinnia jord og bunke denne to til tre inches høj. Dette tjener flere formål, da det hjælper fodre planterne og holder ukrudt væk.

•Tend planter som de blomst og grenen ved at fjerne tips fra seks-tommer høje planter og plukke ud af synlige, døde blomster at fremme ny vækst.

Uddelingen kæmpe zinnia blomster ved at placere en haven spil ved siden af dem i jorden og stående det på to tredjedele højden af botaniske. Loop sejlgarn eller wire rundt i spil og stem, forlader nok plads til forventede stilk væksten af anlægget.

Tips & advarsler

  • Overveje at forlade de døende blomster, hvis ikke i fuld visning på anlægget som frøene tiltrække fugle, som til gengæld fortære insekter på din zinnias.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com