Hvordan til at fastgøre Stokke på en drue løvhytte

February 1

Hvordan til at fastgøre Stokke på en drue løvhytte

Dyrkning af druer i hjemmet er en berigende oplevelse, men det kræver hårdt arbejde at gøre vinstokke trives og producerer sund frugt. I modsætning til frugttræer, som ofte kun behøver et godt skud af gødning til at producere frugt hvert år, skal vinstokke uddannes til at vokse på en løvhytte eller espalier. Ellers, vinstokke vokser ned til jorden, nedsat vækst vækst, begrænser sollys og luft penetration, og at skabe en usund voksende miljø. Træne vinstokke til en arbor fra start for sund druer i kommende år.

Instruktioner

•Prune grapevine tilbage til en enkelt stilk tidligt i den første vækstsæson således at der er en enkelt primære skyde at tillægge den drue løvhytte. Denne enkelt leder genererer ekstra vinstokke, der producerer druer.

•Hold jorden omkring grapevine konsekvent fugtig med vand og watch indtil enkelt leder stilken vokser til at være 6 til 10 inches lang. På dette tidspunkt, beskære væk enhver mindre vinstokke, der er begyndt at udvikle.

•Tie vin til den drue løvhytte, forsigtigt, omkring en tomme fra slutningen. Bruge et bøjeligt materiale som nylonstrømper eller vin-specifikke twist slips. Hvis du bruger en ubøjelige materiale, såsom en metal klip, kan den vin væksten blive hæmmet.

•Tie vin til arbor hver 4 inches fra det indledende afsnit. Når denne første stilk er veletablerede, mulighed for efterfølgende vinstokke at starte. Vedhæfte de nye vinstokke til gang de når 6 til 10 inches lang, altid bruge fleksibelt bånd.

•Tag bånd engang vinstokke er mindst 2 fod lang og har tydeligvis begyndt at vind og knytte sig til arbor. Hvis du er i tvivl om, om vinstokkene er fast på plads, Fjern ikke båndene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com