Hvad er en skydelære bruges til?

February 2

Calipre bruges til at nøjagtigt måle lineær afstand. Den fælles vernier caliper, udviklet af Pierre Vernier, en fransk matematiker og instrument opfinder, er nem at bruge og læses uden ekstra skalaer eller reference. Calipre har været i brug i århundreder, går til den sjette århundrede f.kr.

Udenfor calipre

Som navnet antyder, udenfor calipre måle de ydre dimensioner af objekter. De er normalt klokke-formede at muliggøre regnskabsafslutningen for objektet inden for deres kæber. Denne godtgørelse gør disse calipre velegnet til store målinger.

Inside calipre

Indersiden calipre er brug for at måle indvendige dimensioner. Calipre varierer i legth at opnå forskellige dybder, ved målinger såsom indeni rør. Som med udvendige calipre, indersiden caliper normalt behov skal måles efter fjernelse fra objektet til at få en læsning.

Divider og Oddleg calipre

Divider og oddleg calipre er særlige typer af calipre. De normalt har skærpet ender og arbejde meget gerne et kompas, et punkt ligger i et fast sted og den forudindstillede distance med andet ben bruges til scribe eller foranstaltning. Disse typer af calipre er typisk i brug med nautiske kort.

Vernier calipre

Vernier caliper har en integreret skala og bruges til at opnå meget præcise længdemål. Vernier calipre findes i videnskabelige og tekniske felter. De er fælles produktion værktøjer.

Ændringer

Vernier calipre er blevet ændret til yderligere brugervenlighed. Fotoet viser en dial caliper. Dette er blot en vernier tykkelse med en lettere at læse skala system. Digital calipre er også almindelige og lette den fælles praksis for at skulle måle i standard og metriske skalaer.

Fordele

Vernier calipre er den mest gavnlige og fælles caliper. På billedet, kan du se, at målingen er 0,52 inches. Lavere kæberne er åbne for denne afstand. De øverste jaws er denne afstand fra der ydre kanter. En tredje måle teknik er stangen bag caliper, som kan bruges til dybde målinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com