Løsninger til Glucose kontrol

February 4

Mængden af glukose i blodet bestemmer dit blodsukker niveau. Bugspytkirtlen regulerer en kroppens produktion og frigivelse af insulin, et hormon med ansvar for at udløse muskler, fedt og leveren at trække glukose fra blodet til at gemme som energi. Hvis din bugspytkirtel ikke er i stand til at producere insulin for at holde blodsukkerniveauet inden for normalområdet 82 til 110 mg / dl, er du modtagelige for en række potentielt alvorlige helbredsproblemer. Disse omfatter svaghed, bevidstløshed, svigt og nerve nyreskader. En kombination af lægelige indgreb og hjem retsmidler kan hjælpe med at forhindre nedgang og spidser i din glucose niveauer, der kan forårsage sundhedsproblemer.

Insulinbehandling

Hvis din bugspytkirtel undlader at bevare insulinproduktion af, eller hvis kroppen udvikler resistens over for insulin, kan du udvikle hyperglykæmi, eller kronisk højt blodsukker oftest forbundet med sygdommen diabetes. Insulin terapi har været brugt til at behandle fattige insulinproduktion eller insulinresistens siden 1921. Med insulin terapi øge du dit udbud af insulin ved indtagelse af syntetiske insulin via en nål. Pumper, der leverer en konsekvent strøm af insulin direkte ind i din krop fra en pumpe, som du bære klippet til din talje band, fjerne behovet for flere injektioner hele dagen og give dig mere frihed med din kost. Insulin terapi er bredt anerkendt som en sikker og effektiv middel til at kontrollere blodsukkeret, navnlig når de kombineres med andre former for kontrol.

Kost

Forskellige typer af fødevarer påvirker dit blodsukker niveau på forskellige måder. En 2004 undersøgelse offentliggjort i "Diabetes" rapporterede, at et højt proteinindhold, fedtfattig og lavt kulhydratindhold kost betydeligt reduceret deltagere blod glucose niveauer, tyder på, at kost kan være en effektiv måde at lede glucose niveauer. Undgå eller begrænse fødevarer med højt raffineret sukker og mel, fundet i kulhydrater som brød og bagværk. Disse sukker og mel metaboliseres hurtigt til glukose i blodet; skifte til hele korn brød for de fleste af dine brødprodukter. Fokusere i stedet på magert protein som kylling uden skin eller fedtfattig mejeri oste. Bare en lille mængde af protein omdannes til glukose. Høj-fiber grøntsager og frugter som spinat, grønkål og pærer er også vigtige komponenter til en glucose-følsomme kost, fordi de ikke udløse insulin pigge og hjælpe med at regulere fordøjelsen. Koordinere dine måltider med medicin du tager, samt opretholde en konsekvent spise tidsplan, er også vigtige komponenter i en glucose kontrolplan.

Motion

Opretholde en sund vægt er integreret forvaltning af symptomerne på diabetes. Fysisk aktivitet kombineret med en sund kost er en af de mest effektive måder til at opretholde eller tabe. Udøve også positivt effekter insulin produktion og insulin følsomhed. En 1996 undersøgelse offentliggjort i "Diabetes Care" fandt, at moderat og høj intensitet motion regimer resulterede i nedsat glucose niveauer gennem øget insulinproduktion og mere effektiv anvendelse af lagrede glukose under aktiviteten. Den mest effektive motionsplan fokuserer på bæredygtig, moderate niveauer af aktivitet de fleste dage i ugen. Tredive minutter af aerob aktivitet såsom at gå eller cykling er fem gange om ugen en effektiv måde at administrere både vægt og glucose niveauer. Investere i en pulsmåler, således at du kan opretholde din puls i sin pulszonen i løbet af din træning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com