Det bedste tidspunkt at skære pyntegræsser

December 3

Det bedste tidspunkt at skære pyntegræsser

Fordi pyntegræsser tilføje vinter interesse for haven, er det bedste tidspunkt at klippe dem tilbage efter at de har haft en chance for at vise. Nordlige gartnere trim græsser tilbage i marts eller April, mens de i syd gøre dette så tidligt som i februar.

Typer af græsser

Mest pyntegræsser er flerårig plante (hvilket betyder, at de kommer tilbage hvert år), og disse bør skæres tilbage i det tidlige forår, før nye vækst begynder. Nogle græsser, men er årlige og er showiest om sommeren. Cut disse tilbage i slutningen af vækstsæsonen, medmindre de tilbyder dekorative løfte om vinteren. Den populære røde springvand græs er en af de få årlige græsser, som er smuk i nord i løbet af vinteren.

Hvordan at skære

Klippe græs tilbage til en højde af 4 til 6 inches. Brug en skarp par grensakse for etablerede klumper. Hedge sakse vil arbejde for en nyere, mindre tæt plantning. Hvis en klump er modne, binde et stykke sejlgarn sikkert omkring de gamle stængler om halvvejs op fra jorden før klippe græsset tilbage. De nyligt cut stængler vil falde til jorden i en pæn bundle og oprydning vil være en brise.

Manglende klip

Nogle gange endda afsat gartnere undlader at skære de gamle stilke af en flerårig græs. Det forsinker fremkomsten af den nye vækst og udseendet af klump bliver grimme, med det foregående år døde blade vævet i hele den friske nye vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com