Gør det selv-dæk Kits for begyndere

February 6

Hvis du gerne vil bygge et dæk på dit hjem, men ikke er sikker på, at du har de nødvendige snedkeri færdigheder, kan der være hjælp for dig. En gør det selv-dæk kit for begyndere kan være løsningen på dit problem. Disse dæk planer gør det muligt at bygge et dæk med minimal snedkeri færdigheder samtidig stadig tilbyder stilfulde muligheder, der kan skabe en erfaren tømrer.

Gøre forberedende arbejde

Måle din foreslåede dæksareal. Bestemme, hvor du vil placere trapper samt støtte stillinger. Hvis jorden hvor du planlægger at bygge et dæk ikke kan korrekt bære vægten af dæk, skal du muligvis være fleksible om dets størrelse og placering.

Ansøge om byggetilladelser til dine dæk kit. Da denne proces kan tage et stykke tid afhængigt af din kommune, er det godt at have papirarbejdet i hånden, når du køber din dæk kit.

Kontakt din lokale utilities at sørge for der er ingen underjordiske vand, spildevand, telefon eller elektriske ledninger under hvor du planlægger at grave de støtte stillinger til dækket.

Køb dæk Kit

Vurdere, hvor meget af arbejdet, du er i stand til at gøre. Du kan finde et dæk kit, der er lige ret for din Tømrer færdighed sæt. Studere dæk planer, der er i din pris og størrelse. Find ud af hvad, hvis nogen, ekstra hardware du skal købe for at fuldføre din dæk kit.

Læg stykker af bunken for nem montering. Læs og følg alle instruktioner, der følger med dine dæk.

Bygge et dæk på dit hjem

Hæld de konkrete footings for dine dæk. Du bør gøre dette et par dage før du faktisk samle dæk, således at betonen kan helbrede. Følg anbefalingerne fra dine dæk kit til at få footings den rigtige tykkelse og diameter. Hvis ankerboltene eller stik skal indstilles i betonen, Sørg for at følge retninger præcis, så du får dækket ordentligt forankret.

Tillægge Parlamentet finans board. Dette trin kan være valgfrit, afhængigt af din kit. Dæk kit tillægger finans bestyrelsen, men nogle dæk planer kræver en fritstående dæk.

Slut gulvet bjælker med de bærende stillinger. Sikre træ med de passende skruer. Angive de bærende stillinger på plads på deres footings og fastgør dem på plads.

Sæt dæk skinnerne i stedet. Du kan eller kan ikke have at gøre nogle montering afhængigt af dæk kit du har købt. Fastgør dæk rails til de bærende stillinger.

Indført på gulvet. Med et dæk kit er det underliggende support system en del af gulv system. Du skal muligvis tilslutte gulvbelægning til Finans bestyrelsen at knytte dækket til dit hus.

Tilføje trappe skinner til dæk. Indført trappetrin. Komplet dækket af farvning det, hvis det kræves.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com