Hvordan man dyrker paranødder

February 7

Hvordan man dyrker paranødder

Brasilien nøddetræer er en af de sværere typer af møtrik-bærende træer til at reproducere. De har brug for fuld sol, mens de er planter og træer, og det kan tage tæt på 2 årtier før en Brasilien nut tree begynder faktisk vokser paranødder. Native til Sydamerika, Brasilien møtrik træet er en af de største træer vokser i sydamerikanske regnskove, og uforstyrret, de kan leve fra 500 til 1000 år.

En del af grunden paranødder er så vanskelig at dyrke er fordi de er afhængige af en meget bestemt og uforstyrret regnskoven økosystem.

Instruktioner

•Preserve et område af regnskoven hvor Brasilien nøddetræer kan opretholde. Hvis området er blevet decimeret, tillade flere år for økosystemet at genskabe balancen. En nylig New York Times artikel har bemærket, at regnskovene regenerere meget lettere end tidligere indbildte (Se ressourcer nedenfor for link).

•Find ekspert på rainforest Plantebiologi, eller en native ekspert på Brasilien nøddetræer. Kontakt foreningen af Brasilien møtrik eksportører for hjælp med dette.

•Locate en Coryanthes vasquezii orkide, som tiltrækker orkidé bier, der er i stand til at bestøvende Brasilien møtrik blomster. Når de er til stede i nærheden af en Brasilien nut tree, sker naturlig bestøvning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com