Hvordan at rengøre røg pletter på injektionsmørtel

February 7

Nogle materialer skal er blevet designet af folk, der aldrig ville have til at rense dem. Injektionsmørtel, på vægge, gulve og i køkkener, absorberer pletter, fordi det er det væsentlige sammenpresset sand. Røg fra madlavning, tobak eller en brand efterlader snavsede pletter, der overholder med fedtet stædighed. Røg pletter er sårbare over for flere opløsningsmidler, men slibemidler kan bære væk lag af injektionsmørtel og kemikalier kan opløse den. Når injektionsmørtel er ren, anvende cementmørtel sealer, der beskytter og hjælper dig med at undgå at skulle tilbringe tid rengøring lille mellemrum mellem fliserne igen.

Instruktioner

•Mix op en spand med vask soda, også kendt som natriumcarbonat og vaske det hele flisebelagte område, skylning og aftørring godt. Vask soda er et vaskeri produkt, der indeholder et fedt fræser og plette løfter.

•Rub de resterende pletter med en grødomslag 2 spiseskefulde af vask soda i en kop varmt vand. Anvende grødomslag med en tandbørste. Tillade løsning til at sidde i et par minutter, før skylning godt og aftørring med en ren klud.

•Spray pletter som fortsætter efter en vask soda scrub til at fjerne fedt med en opløsning af halv hvid eddike og halv vand. DUP-løsningen med en ren klud straks.

•Resort til ilt blegemiddel til vanskelige pletter. Gøre en spray løsning ved hjælp af pulverprodukter eller bruge en af de sprøjtemidler, sælges som en forbehandling til vasketøjet. Spray løsningen på, indtil det danner et lag på injektionsmørtel. Lad det sidde i op til et minut før duppe med en ren klud og skylning område med rent vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com