Basilikum plante Bugs

February 8

Basil er en populær, varm-sæson haven urt, der udstiller hårdføre vækst under ideelle vækstbetingelser. Men basilikum planter er modtagelige for talrige skadedyr, der kan forårsage reduceret vigor og svær plante skader. Basilikum er modtagelige for fire fælles bugs: Japansk beetle, bladlus, spider mider og snegle. Forebyggelse, identifikation og kontrol er vital for at reducere skader af insekter til basilikum planter.

Japansk Beetle

Japansk beetle er en invasiv insekt i USA, at feeds på hundredvis af plantesorter, herunder basilikum. Beetle måler ca 1/2 tommer og har en metallisk grøn farve med brun vinger. Japanske biller feed på afsnittet udbud af blade, men skader ikke områder mellem ribber. Dette skaber en blonde-lignende eller skelet udseende til blade. Angreb forekommer i varmere sommermåneder mellem slutningen af juni og August. Kontrol for japansk beetle består af handpicking biller og knuse dem eller slippe dem i sæbevand.

Bladlus

Bladlus er små skadedyr at sutte næringsstoffer fra basilikumblade og stilke, forårsager alvorlige skader på urten. Bladlus måle omkring 125-tomme lange og varierer i farve fra grøn til sort. Alvorlige angreb symptomer består af blad curling, gule blade, reducerede vegetabilske vigor og sodede skimmel. Sodede skimmel er en svampesygdom, der er forårsaget når bladlus udskiller honningdug efter fodring, som giver sodede skimmel svamp en ideel vækstmedium. Lav til moderat bladlus populationer sjældent forårsage betydelige skader og garanterer ikke kontrol. Dog består kontrol for alvorlige angreb af sprøjtning basilikum med vand til at løsne insekter og insekticid sæbe.

Spider mider

Spider mider er små arachnids denne foranstaltning.02-tommer og har en gul-orange til grøn farve. Spider mider, svarende til bladlus, sutte næringsstoffer fra blød plantevæv. Symptomer på infektion består af chlorortic leaf spot, leaf gulfarvning, leaf drop og blad webbing. Bredspektret pesticider og aggressiv mider er en effektiv metode til kontrol. Men vær forsigtig, når ved hjælp af pesticider, fordi de kan dræbe aggressiv insekter, som kan øge spider mite populationer.

Snegle

Sneglene er en type af havsnegle bløddyr, der lever af basilikum blade. Sneglene feed i løbet af natten og skjule i dagtimerne i afsides områder, såsom barkflis. Symptomer på infektion består af synlige slug bevægelse på basilikum og store ujævne huller i løv. Clemson University udvidelse anbefaler slug lokkemad, der indeholder jern fosfat som en effektiv metode til kontrol. Jern-fosfat stopper snegle fra fodring på basilikum blade og er mindre skadelige for andre insekter, kæledyr og fugle end andre slug afskrækningsmidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com