Levested for Gerbera Daisy

February 9

Levested for Gerbera Daisy

Gerbera margueritter har lyse standout farver. Blomsterne trække øjet uanset hvor plantet og deres langvarige blomstrer oplive haven for dage. Blomsterne er 3 til 5 inches tværs. De er almindeligt anvendt som speciel lejlighed planter. Gerberas er hjemmehørende i Sydafrika og kaldes ofte afrikanske Tusindfryd.

Historie

Barberton daisy er en anden af gerbera's navne. Barberton er placeringen af plantens opdagelsen af Robert Jameson, der tog prøver som en botanisk nysgerrighed. Det blev hurtigt en stor succes som en blomsterhandlere valg i England og andre dele af Europa. Gerberas botaniske navn er Gerbera jamesonii hyldest til den Herre, der har givet de første prøver af anlægget. Jamesonii blev krydset med Gerbera veridifolia at oprette en længere dobbeltskaft blomsterhandlers version af anlægget. Gerberas ikke var produceret i USA indtil 1920erne.

Habitat

Gerbera er fra regionen Transvaal i Sydafrika. Planten er udbredt i de sydafrikanske provinser i Mpumalanga og Limpopo. Den vokser på sandede jorder i græsarealer eller veld. Gerberas kan vokse i blandt kampesten på stenede skråninger eller langs tørrede flodsletter. Gerbera Tusindfryd vokse lige så godt i fuld eller delvis sol. De vokser på dolomit jord og stenede ler men også brændte områder af jorden. Gerbera Tusindfryd er meget tolerante over for dårlig fertilitet og vækstbetingelser.

Voksende Gerber i USA

Gerbera er nemme at dyrke, men frøet er dyre og har en kort spiring liv. Den bedste løsning er at købe en plante. Det vigtigste aspekt at caring nemlig en Gerbera daisy er veldrænet jord. Plantens vækstbetingelser skal efterligne de hårde jord af den native levesteder. For container planter giver en blanding af tørv og sand med et strejf af lerede jord et godt medium. De planter behov for vanding indtil jorden er godt fugtet og derefter lov til at helt tørre ud før flere kunstvanding. Gerbera Tusindfryd reagerer godt på månedlige gødskning med en afbalanceret mad.

Beskrivelse

Der er flere gerbera blomster fundet i Sydafrika, men kun én er daisy af fælles dyrkning. Det mest iøjnefaldende træk er enorme Blomsterkurv med store stråler af kronblade. Bladene er lange og lidt hakket, arrangeret i en finnede mode på stænglen. Bladene kan vokse 10 inches lang og op til 5 inches lang og stiger fra kronen i en roset form. Hele planten vokser til 18 inches høj og 24 inches lang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com