Bonica Vs. Knock Out roser

February 9

Bonica og Knock Out roser er både hybrid roser udviklet til at være robust og vejrbestandig. Skaberen af Knock Out steg hævder, det er nu bedst sælgende steg i Nordamerika.

Blomster

Knock Out rose blomstrer i en lille klynge af medium størrelse blomster med spidse knopper og syv kronblade pr. bud. Bonica rose har en lille klynge af cupped, dobbelt blomstrer med 70 kronblade.

Fragrance

Begge roser har en mild duft. Bonica steg lugter som friske æbler og Knock Out lugter som te.

Størrelse

Bonica steg bush kan vokse til mellem 4 fødder og 8 fod i både højde og bredde. Knock Out rose bush vokser normalt til mellem 3 fødder og 5 fødder i både højde og bredde.

Beskæring

Hverken i Bonica eller den Knock Out rose kræver deadheading, eller fjernelse af døde blomster, at forblive frugtbare. Men for maksimal løv vækst, Knock Out bør beskæres tilbage til mellem 12 inches og 18 inches i det tidlige forår.

Blomstrer

Hele sommeren rose Bonica blomstrer næsten hele tiden. Knock Out rose har en blomstrende periode, der ser nye blomstrer vises hver fem til seks uger.

Pleje

Både Bonica og Knock Out roser er klassificeret som nem at pleje for sorter. De kræver lidt vedligeholdelse og vil vokse i fleste forhold på tværs af Nordamerika.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com