Keramisk slibning værktøjer

February 10

Slibning er processen med at fjerne sektioner eller partikler af materiale ved hjælp af abrasive partikler. Denne proces er almindeligt anvendt til at give hårde materialer som sten og keramiske et færdigt look. Du har brug for de rette værktøjer til at slibe keramik, og disse værktøjer spænder fra store arbejdsstationer til mindre håndholdte værktøjer. Du kan normalt købe disse værktøjer fra online-leverandører eller hjem forbedring butikker.

Vinkelsliber

En vinkelsliber er udstyret med et roterende, cirkulær klinge, der kun er halvt udsat. Anden halvdelen af værktøjet er skjult under en halvmåne stykke metal. Dette værktøj har to håndtag, en på ryggen og på siden. Dette hjælper dig med bedre styre enheden, og det mindsker værktøj vibrationer, reducere bruger træthed. Du kan bruge dette værktøj til slibning, slibning og polering keramiske. Du kan også bruge dette værktøj til at skærpe din andre værktøjer og sand ned keramiske efter du male det. Hvis du vil bruge dette værktøj, lidt vinkel bladet til side og køre det langs dit materiale.

Slibning hjulet

En slibning hjulet består af en roterende base og en grus. Rækken gryn i farve afhængig af det materiale, der anvendes til at oprette den. Grit består af forskellige materialer spænder fra siliciumcarbid, aluminiumoxid, keramik eller et kompositmateriale. Disse gryn er udskiftelige, fordi de bliver sløve som du bruger dem. Bruge en slibeskiven, vende den roterende base på, og derefter placere keramiske mod den roterende grus. Starte ud på den laveste hastighed, og gradvist øge den. Altid bære handsker og beskyttelsesbriller når opererer denne maskine for at reducere skade.

Die Grinder

Dette er et håndholdt værktøj, der har en roterende slibesten til et hoved, og et håndtag med en løftestang. At slibe sten er små, men du kan bruge dette værktøj til slibning små områder eller for efterbehandling arbejde. Typisk, die kværne er luft værktøjer, hvilket betyder, at du har brug for en luftkompressor til at bruge den. Du kan bruge komprimeret luft til at øve forskellige mængder af pres på dit arbejdsoverflade. Hvis du vil bruge dette værktøj, hold håndtaget og køre hovedet mod din keramik.

Bænk Grinder

En bænk slibemaskinen er en stor værktøj, som du skal sikre en tabel for at fungere. Standard bænk slibemaskinen er for mellemstore emner, mens piedestal slibemaskinen er for store emner. Generelt, en piedestal grinder sidder eller er tilsluttet en garage eller workspace gulv. Disse værktøjer har roterende slibeskiver, men kun en lille del af hjulet er udsat. En metal trekvarte måne dækker resten af det. Hold din keramik ind i hjulet, og rotere keramiske, når du er færdig slibning ene side af det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com