Hvordan at reparere en frosne rør

February 10

Hvordan at reparere en frosne rør

Når rør fryse de kan knække og briste, forlader dit hus oversvømmet. Du kan tage disse skridt til at behandle frosne rør, før de bliver en dyre problem.

Instruktioner

•Note nogen reduktion i vand pres og handle hurtigt. Tø rør, før de fryser helt. Drej på hane eller afsætningsmulighed for en delvis frosne rør og lad vandet løbe.

•Tag mere aggressive handling at tø en helt frosne rør. Kontrollere, om der er tegn på utætte eller bristet rør. Disse skal reparationer før optøning røret.

•Drej den vandforsyningen. Hvis der er en ventil fås til den frosne rør, slå denne funktion fra, hvis ikke derefter slukke for vandet til hele huset.

•Sørg for, at en eller to vandhaner er slået til for at give mulighed for udvidelse af damp eller vand tvunget fra systemet ved at udvide eller smeltende is.

•Thaw røret ved hjælp af en hårtørrer eller en damper. Arbejde fra den frosne rør mod den indgående forsyning af vand. Tø ikke for hurtigt fordi kogende vand eller damp vil skade systemet.

•Få røret. Bruge en haveslange, gamle slange eller enhver form for gummi spændt over den beskadigede rør, indtil du kan ringe til en blikkenslager til at ordne det ordentligt.

•Brug pipe klemmer. Hvis du reparere røret klemmer selv, bruge rør. Wrap det ødelagte eller utætte rør med en gummi eller neopren pad. Derefter passe den klemme, som er hængslet på den ene side over puden. Klemmen er derefter lukket og fastgøres med møtrikker og bolte.

•Brug "solvent svejsning" Hvis vandrør er konstrueret af stiv plast. Disse er rør, der er udpeget som PVC, CPVC eller ABS. Denne reparation begynder med at fjerne den beskadigede del af røret. Derefter klippe en længde af nye rør til at matche kløften. Bruge en nedstryger eller pibe kutter til at skære i røret. Måle omhyggeligt. Passer udskiftning ind i hullet og sørg for, at det passer korrekt. Når stykkerne er blevet barberet og monteret så stramt som muligt, gøre tilsvarende mærker på de nye og gamle rør, så de kan flyttes i præcis. Rengøre overflader, der er til at komme sammen med de solvente primer. Børste pipen og dens nye montering med solvent cement, og sted i røret i en ¼ Drej holdning fra en kamp af de omhandlede varemærker. Derefter twist s├ñ varemærker match. Det spreder cement jævnt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en lang strækning af stålrør, der er beskadiget eller kobber rør, der er bristet, ringe til blikkenslager. Denne form for skader kræver specifikke værktøjer til reparation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com