Hvordan at reparere en revnet tag bandagist

February 10

Hvordan at reparere en revnet tag bandagist

Tag spær er træelementer, der understøtter de vigtigste bjælker under tagdækning overfladen. Tag spær er installeret i lodret eller diagonal mønstre, hvilke afstive og holde spær på plads. Når et tag bandagist revner, er den strukturelle integritet af taget kompromitteret. Det svage punkt skal repareres hurtigst muligt for at undgå sagging og sprængning af tag overfladen og lækager og komplikationer, der kan resultere. Processen med at reparere en revnet bandagist i tagkonstruktionen kræver et par DIY værktøjer og den rigtige teknik.

Instruktioner

•Anvend en boremaskine, udstyret med en metal bit for at bore en serie af otte 1/2-inch-diameter huller i en 24-tommer lange stykke af 1 1/2 x 1 1/2 tommer stål L-kanal. Der bør være fire huller i den ene side af kanalen og fire huller i den anden. Space huller jævnt, så de kører fra den ene ende af kanalen til den anden.

•Klart væk nogen skår eller løs træ fra den krakkede truss med en tilbagegående så. Holde L-kanal på den knækkede bandagist, så det er mere eller mindre centreret over knæk. Bruge øvelsen til at gøre fire pilot huller gennem hullerne i den ene ende af kanalen og ind til Broramme.

•Anvend en skralde indstillet til at køre fire 4-tommer lag bolte gennem L-kanalen og ind til Broramme. Med stål-fastgjort til Broramme i den ene ende, skal du nu bringe til Broramme tilbage til sin oprindelige form. Måle afstanden mellem den nederste kant af L-kanal og undersiden af truss. Vælg to lag bolte, der er omkring 2 inches længere end den måling, du tog.

•Kontroller langt bolte gennem nederste L-kanal huller og ind på undersiden af truss med skralde sæt. Alternere mellem de bolte, stramning et par omgange på et tidspunkt, så træ og L-kanal mødes jævnt. Fortsætte indtil truss vender tilbage til sin oprindelige holdning og knæk er lukket.

•Drill pilot huller gennem de to tilbageværende huller i siden af L-kanal. Drive to lag bolte pilot huller og fastgør dem med skralde. Installere et andet stykke af L-kanal på den modsatte side af bandagist for ekstra støtte. Forskyde de pilot huller og lag bolte i en anden rækkefølge, så de ikke forårsage svage punkter i truss materiale eller møde halvvejs gennem.

Tips & advarsler

  • Skæv tag spær kan forårsage næsten lige så meget skade som dem, der er helt ødelagte. Vridning er forårsaget af træ, som ikke har været tilstrækkeligt tørret før opførelsen eller en bandagist eksponering for konsekvent fugt. En skæv truss vil ofte spænde loftet, det er fastgjort.
  • Bruge skiver på hver bolt anvendes under reparationsprocessen truss.
  • Overveje at installere yderligere truss understøtter for at undgå en gentagelse af knæk.
  • Vær forsigtig, når arbejdet med elværktøj og bære arbejdshandsker og øjenbeskyttelse til alle tider.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com