Ideer til et opholdsområde på en verandaen

February 13

Ideer til et opholdsområde på en verandaen

Verandaen er den funktion, der giver besøgende den første indtryk af dit hjem. Hvis du har en stor nok verandaen, bør du drage fordel af rummet ved at tilføje et opholdsområde. Tilføjelse af et opholdsområde vil give gæsterne indtryk af, at dit hjem er varm og indbydende. Opholdsområdet giver også din familie med et sted at sidde udenfor og nyde din landskab og kvarter lyde.

Samtale sæt

En samtale sæt kombinerer alle elementerne af møbler afgørende for udendørs underholdende. Afhængigt af størrelsen af det sæt, du får, kan en samtale sæt omfatte en sofabord, ende tabel, sofa og to udendørs stole. Disse apparater er normalt konstrueret af vidjer eller smedejern. Tabellen kan have et glas indsætte top eller være konstrueret udelukkende af vidjer. Sæder kommer normalt med store puder lavet af vejr-resistent materiale ideel til udendørs brug. Denne type siddepladser arrangement ville være ideelt for hosting en brunch eller eftermiddag teselskab. Kigge efter samtale sæt til salg på dit lokale græsplæne og Havecenter eller hjem forbedring butik.

Gynger/svævefly

Gynger og svævefly er foretrukne valg for et opholdsområde på en front veranda, fordi folk kan slappe af udendørs med den rytmiske bevægelse af svinge frem og tilbage. Hvis du vil installere et våbenhus swing, skal du have et robust tag over verandaen hvorfra at hænge swing. Ideelt set bør swing hænges fra overliggende etage strøer eller stærk bjælker til at bære vægten af mennesker svinge. Hvis din veranda ikke har et tag eller balkon ovenfor, er et svævefly den alternative løsning. Et svævefly bevæger sig frem og tilbage som en gynge men er suspenderet på sin egen ramme, så det kan placeres hvor som helst. Den typiske byggematerialer til gynger og svævefly er træ, men du kan finde nogle med metalstel og bløde puder.

Bænken siddepladser

Hvis du har en lille verandaen, kan du optimere din plads ved at installere bænken siddepladser rundt omkredsen af våbenhuset, som lader midten af våbenhuset åben for et lille bord. Du kan yderligere øge nytten af din front veranda ved at tilføje en hængslet låg på pladserne, så du kan gemme ting som havearbejde forsyninger. Hængslerne kan nemt være forklædt med puder eller lang puder, der også gør bænkene mere komfortabel. Du kan købe puder eller lave din egen af syning stof dækker for tykke stykker af skum.

Gyngestole

Gyngestole er en tidløs funktion af verandaen opholdsafdeling. Litteratur og film er fyldt med billeder af mennesker slapper af på en front veranda gyngestol på varme sommerdage. Selv om de kan bære en associering med fortiden, er der faktisk gyngestol stilarter, der kan passe med moderne udsmykning stilarter. Ud over den klassiske træ ladder-back rocker, kan du finde Adirondack-stil gyngestole, vidjer gyngestole og endda svævefly-stil gyngestole. To gyngestole på verandaen, vil måske med en lille drik tabel mellem dem, give dine gæster indtryk af, at dit hjem er afslappende. Du kan bruge gyngestole hver for sig eller kombinere dem med en bænk eller udendørs sofa at fuldføre opholdsområdet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com