Sådan køber du en Ghost Orchid

February 13

Ghost orchid er så sjældne, at det er blevet sat på listen over truede og truede planter i Florida, en af de få steder, hvor den vokser. Antallet af ghost orkideer der er omkring 1200, og det er ulovligt at vælge nogen af dem fra naturen. Da du ikke kan hente dem selv, vil du få brug for Sådan køber dem, og hvordan man gør det i henhold til loven.

Instruktioner

•Indstil om du er op til udfordringen selv eje en ghost orchid i første omgang. Grunden til, at ghost orkideer er så sjældne i naturen er fordi de har sådan en lav overlevelsesrate-- og de har en lavere overlevelsesrate i fangenskab. Du vil få brug for netop den rette temperatur, bare den rigtige pleje, og selv da, de fleste ghost orkideer vil dø før stigende til deres fulde størrelse.

•Find en børnehave eller Havecenter der sælger ghost orchid frøplanter. Du vil ikke kunne finde fuldvoksen ghost orkideer til at købe, da planteskoler og havecentre tage profit risiko forsøger at vokse dem. De fleste planteskoler eller havecentre, der sælger ghost orchid frøplanter er placeret i Florida. Ring til din lokale gartnerier eller Havecenter før tid, da disse orkideer er sjældne. Spørge hvis udplantningsplanterne kan bestilles, hvis de ikke er på lager.

•Søge for online orkidé forhandlere hvis ingen Planteskole eller Havecenter nær du bærer ghost orchid frøplanter. Forstå at købe online gør stigende spøgelse orkidé endnu hårdere, eftersom frøbedsplanter kan blive beskadiget under forsendelse.

•Forbered et område til at vokse din ghost orchid, før du køber den. Ghost orchid er ikke en plante du pop i snavs at vokse; Det har brug for et særligt system designet til sin voksende behov.

Tips & advarsler

  • Det er ulovligt at hente ghost orkideer i naturen.
  • Køb ikke ghost orchid stiklinger uden at kontrollere, at børnehaven er sælger spøgelset orkideer lovligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com