Brune blade på indendørs palmer

December 21

Brune blade på indendørs palmer

Indendørs palmer kan tilføje en tropisk element til ethvert rum. Mens palmer kan trives i en indendørs omgivelser, kræver de ingen mindre pleje end dem plantet udenfor. Brune blade kan forekomme på enhver indendørs palme, uanset hvor sunde anlægget er eller hvor meget omhu er lagt i den.

Gødning brænde

Overfertilizing en palme er let i indendørs omgivelser, da jorden ikke er bliver vasket væk eller fortyndet i regnen. En høj kvalitet gødning er nødvendigt at tilskynde palm tree vækst, men inkorporerer det nærmere end 2 fødder fra plantens stamme kan forårsage trunk - og rodsystem brænder. En brændt palme vil begynde at hænge og Vis brune blade begynder på spidsen og fremad mod stammen. Når anlægget er beskadiget på en sådan måde, er det øget risiko for angreb fra insekter befolkninger og bakterier.

Overpruning

En boligejer kan engang begå fejlen at beskæring en indendørs palme den anden en brune blade viser gennem sine grønne blade. Ifølge Florida palmer hjemmeside flytte palmer næringsstoffer fra brune blade til sundere vækst, så afskære frond før det er helt tørre vil faktisk røve plante af næringsstoffer. Derudover vil skære brun spids på ny vækst stoppe vækst i blad og øge belastningen på palme. Florida palmer hedder det, at hvis din palm tree ser noget lignende en hane hale, det er blevet overpruned.

Utilstrækkelig sollys

Det klassiske problem med indendørs dyrkning at finde tilstrækkelig sollys. Palmer stammer fra tropiske klimaer, og som sådan kræver en masse af sollys til at trives, især når nyligt spirede. Det er ikke ualmindeligt at se brune blade på unge indendørs palmer, der ikke modtager mindst 8 kvalitet timer af direkte sollys. Brune blade viser nær stammen af en palme viser, at ikke nok lys er at komme til planten, og dette tvinger sig hen til sende næringsstoffer fra døende blade til toppen af planten, hvor væksten er mest aktive.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com