DIY: Vindue behandling instruktioner

February 17

Udtrykket "vindue behandling" for noget du kan bruge til at dække eller dekorere dit windows. Off-the-shelf valg tendens mod traditionelle forhæng, gardiner og hardware. At lave din egen giver dig mulighed for at oprette vindue behandlinger, der ikke kun supplere indretningen af rummet, men også afspejler din stil.

Grundlæggende

Næsten hvert vindue behandling du gøre fra stof skal hems syede til slut kanterne. Teknik til at lave en grundlæggende hem er den samme uanset om du bruger en symaskine eller hånd sy. Lave en lille fold på en ufærdig kant og stryge det ned. Lave en større fold over den lille fold, stryge det ned og sy det på plads.

Målinger afhænger af typen gardin eller drapere du gør. Én måling, der ikke ændrer er bredden af vinduet. Andre afhænger af den stil, du har valgt; gulv til loft, café, vindueskarmen længde eller dit eget design. Tænke igennem jeres design før du foranstaltning og tage i betragtning hvordan omfangsrige gardiner bør være.

Overvejelser

Ethvert stof og næsten alle materialer kan bruges til at gøre vindue behandlinger. Tricket er i matchende stof eller materiale til rummet. Florlet forhæng arbejde godt på en strandhus. Mørklægningsgardiner holde lys ud af hjem teatre. Mere omfattende tekstiler beskyttelse af personlige oplysninger. Det er vigtigt at kombinere form og funktion med vindue behandlinger.

Hardware

Der er så mange forskellige stilarter af hardware som der findes metoder til at skabe vindue behandlinger. Traditionelle gardinstænger, der tillægger den øverste del af vinduet ramme arbejde for de fleste vindue behandlinger. Traverse stænger bruges til langture af gardiner. Café stænger er mere afslappet og foråret stænger passer inde i vindueskarmen.

Stangen er gevind gennem hem i toppen af nogle gardiner. Andre hænge fra metal eller træ sløjfer med klip, der Fastgør til stoffet. Traditionelle gardiner er hængt med metal kroge med stikben, at skubbe til Plisseringer og derefter krog på en stang.

Nuancer og Blinds

Nuancer og blinds kan være et vindue behandling til sig selv, eller en kulisse til gardiner og forhæng. Enkeltstående nuancer og blinds omfatter plantage skodder og Lamelgardiner. Tændstik rullegardiner arbejde godt uden gardiner i afslappede omgivelser.

Plisseret og romerske blinds er mere formelle vindue behandlinger, der fungerer godt med gulv-længde gardiner. Ballon nuancer er effektiv til at reducere naturlige lys i soveværelser.

Ikke begrænse dig selv

Tage dine behov i betragtning--privatlivets fred, dit budget, blokerer lys, isolerende vinduer i kølig betingelser-- og design vindue behandlinger, der ikke kun tilgodese disse behov, men også give dit hjem en særskilt design fodaftryk.

Opbygge en ramme, der vil passe over vinduet og stretch stof over den måde et lærred er strakt til at blokere kølig luft. Sy et gardin, der passer inde i vindueskarmen og bruge foråret stænger til at holde det stramt på både toppen og bunden. Drapere tørklæder over en gardinstang. Lad klatring planter vokse over vinduet. Angive en dekorativ skærm foran vinduet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com