Hvordan man kan anvende brolæggere til konkrete skridt

February 17

Professionelle og gør-det-selv både bruge asfaltudlæggere til at skabe dramatiske, harmonisk design på ydersiden af et hjem eller forretning. Denne alsidige og omkostningseffektive bygning værktøj giver dig en måde at skabe nye byggeri som et drev eller gangbro; Du kan også installere brolæggere over eksisterende konkrete skridt til at oprette et friskt nyt udseende.

Instruktioner

•Forbered den eksisterende konkrete skridt ved slibning ned enhver ujævne overflader, laset kanter eller høj steder med en murværk hjulet grinder. Feje alle rester. Anvende en syre-baserede konkrete renere på hele overfladen. Skyl fuldstændigt, og lad tørre.

•Klippe riser enheder---den lodrette del af hvert trin på en trappe---til størrelse til fineringsarbejde eksisterende konkrete skridt. Gering hjørne stykker. Anvende murværk lim på bagsiden af enhedens riser og tryk det på plads, at sikre riser enhed sidder niveau med toppen af det tilstødende skridt. Anvende murværk klæbemiddel er anbragt mellem riser enhederne, og Gentag, indtil du er færdig med finér på dette niveau.

•Undersøg pavers du planlægger at bruge til slidbane enheder. Fjerne enhver løst materiale, grater og bump. Sørg for du bruger flade slidbane asfaltudlæggere med ensartet tykkelse. Afskårne hjørne asfaltudlæggere på en 45-graders vinkel. Skære asfaltudlæggere at give mulighed for en 3/8-inch udhæng.

•Arrange flere slidbane enheder på trinnet begynder med mitered hjørne brolægger. Begynder på det mest synlige hjørne, og tillade en 3/8-inch udhæng. Markere den bageste kant af slidbanen enheder, og fastgør en kridtstreg. Bruger kridtstreg som guide, og starten på hjørnet, anvende murværk lim i et "S" mønster på bagsiden af spidsvinklet brolægger, og tryk på plads. Gentag processen for de resterende slidbane enheder. Anvende murværk klæbemiddel er anbragt mellem hver slidbane enhed.

•Gentag trin 3 og 4 på næste trin. Opretholde lige og sande linjer. Indskrive hyppigt for jævnhed for højde og rethed af kanter. Forsikre overhæng fastholder en 3/8-inch gennemsnit.

•Tillad murværk limen tørre grundigt, som kan tage fra 24 til 72 timer, afhængig af temperaturen og andre vejrforhold. Anvende tørre sand til toppen af pavers. Feje sandet ind i mellemrummene mellem pavers. Tryk på fliser med en gummihammer for at hjælpe løse sand på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com