Tidlige forår Frost skader på egetræer

February 18

Tidlige forår Frost skader på egetræer

Egetræer begynder at producere ny vækst, unge blade og knopper, udløst af varmere forårsvejr. En uventet frost forårsager skader på den nye vækst, som egetræer naturligvis gå hvilende i kolde vintre.

Leaf skader

Egetræer skadet af frost årsager nye, grønne vækst for at vende sort eller brun et par dage efter frosten. Andre blade blive brune og begynde at krølle på kanterne, ifølge University of Wisconsin hjemmeside. Eg blade er modtagelige for ruiner, en tilstand, i hvilken beskadigede bud væv producerer huller i voksende blade.

Trunk skader

Udvidet eksponering for frost kan forårsage frost revner at dukke op i stammen. Stammen opdeler, typisk langs bunden af træet, forårsager et svagt punkt i barken, Ifølge Purdue Universitys hjemmeside.

Plantning placering

Træer plantet i lavtliggende områder og dem plantet på den laveste del af en skrå eller kuperet landskab er mere tilbøjelige til at opleve frostskader end dem plantet andre steder.

Forebyggelse

Der er ingen ægte måde at forhindre alle tidlige forår frostskader, ifølge University of Wisconsin hjemmeside. Men, korrekt beskæring træer, gødskning i det tidlige forår og bioklip rundt i bunden af træer hjælper med at holde dem sunde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com