Hvordan man dyrker Broomcorn

February 19

Broomcorn er en sorghum, ikke en ægte kornet. Det er ikke vokset til spiselige frø, men som råmateriale. Broomcorn producerer en klynge af kvaster, eller et piskeris, der giver børsten til husholdningsbrug og dekorative koste. Planten vokser godt i de fleste områder, der kræver solskin og varme temperaturer om sommeren til at nå modenhed og til at producere superior kvaster. Der er mange sorter af broomcorn, herunder de traditionelle strå-farve typer samt lilla og rød sorter egner sig til dekorative formål.

Instruktioner

•Spread ¼ lb af kvælstofgødning over 100 kvadratfod af en veldrænet, rig haven seng. Indtil kvælstof i jorden for at levere næringsstoffer til broomcorn. Tilling også pauser op eventuelle klumper i jorden så broomcorn kan root godt.

•SOW broomcorn frø 1 tommer dyb og plads dem 6 inches fra hinanden. Plante rækker 16 inches fra hinanden, så planterne ikke bliver overfyldt.

•Kapacitet broomcorn én til to gange om ugen. Vande i køligere morgentimer så fugten kan trænge ind i jorden før høj eftermiddag varme får den til at fordampe. Broomcorn vokser bedst på jorde, der er fugtige i top 6 inches af deres dybde.

•Weed mellem unge broom majsplanter regelmæssigt, indtil de er høj nok til at skygge ud af de fleste nye weed vækst. Brug en hakke til at bryde op den øverste tomme af jord mellem planterne eller trække ukrudt ved hånden.

•Harvest kost majs når det hele stilk bliver grønt. Afbrød stilk nær bunden med en skarp kniv. Anlægget begynder at producere frø cirka fem dage efter viser det grønne, gør dem uegnede til anvendelse i koste og dekorative applikationer.

Tips & advarsler

  • Strip frø fra høstede broomcorn og lad det tørre i to til tre dage før du bruger det i dine projekter.
  • Broomcorn er udsat for svampe problemer, især i alt for våde klimaer. Plantning i et andet sted hvert år og lugning omkring planterne minimerer svampe og skadedyr problemer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com