Hvordan at vælge vilde Serviceberries

February 21

Serviceberries er blevet dokumenteret i det mindste siden kolonitiden. Serviceberries er en af de første planter til at blomstre i foråret, med smukke hvide blomster, der blomstrer kort efter jorden tør. Serviceberries er hjemmehørende i alle amerikanske stater undtagen Hawaii. Teknisk serviceberries er relateret til apple, men de har mere af en sød bær smag. Serviceberries modner i juni i tempererede områder og kan modnes så sent som i midten af juli i flere nordlige stater. Nogle steder kaldes serviceberries juneberries, fordi de ofte modnes i begyndelsen af juni. Frugten er kun omkring en tomme lang og viser en dyb lilla, når den er moden, med rester af blomstens blomstrer stadig på enderne af frugten.

Instruktioner

•Brug lang, beskyttende beklædning. Mens vilde serviceberries ikke har torne, grene kan stadig bunden og tornede planter kan vokse sammen med serviceberries. Ser for serviceberry planter langs bunden af sumpede områder og langs solrige kanterne af skove.

•Sno din hånd i nærheden af en flok af moden, lilla serviceberries og træk forsigtigt, popping bær ud i bushen og i en spand, placeret under bærrene. Små stykker af stængel kan forblive knyttet til bær.

•Fjern alle stammer fra bær, når du er vendt hjem og vaske bær under rindende vand. Fylde en skål med vand og Placer bær i skålen, kassere enhver at flyde.

•Indstil bær på papir håndklæder til tørre. Bærrene kan spises rå, eller kan være kogt i vand for at udvinde juice til marmelade, sirup, tærter eller andre anvendelser. Kogte frø er ufarlige at spise--rå frø indeholder meget små mængder af cyanid og bør ikke spises i mængde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com