Liste over arter, Ficus

February 21

Liste over arter, Ficus

Ficus er en botanisk gruppe eller slægt bestående af næsten 800 arter af stedsegrønne træer, buske og slyngplanter hjemmehørende på tropiske og subtropiske områder. Deres fælles navn er fig. Alle relish vokser i en fugtig jord med god dræning, der har masser af humus eller blad kompost, indarbejdet i den. De fleste ficus er ikke tolerante over for frost. Når små, der mange tropiske figner dyrkes som dekorative potteplanter.

Banyan

Banyan tree eller indiske fig (Ficus benghalensis) er en massiv tropisk stedsegrønt træ hjemmehørende i det sydlige Asien. Det modnes på 70 til 100 fod i højden og har spredning grene med støtte luftrødder, der kan vokse så bred som 300 til 700 fod, ifølge "AZ Encyclopedia of haveplanter." Floridata hedder det et enkelt træ vokser potentielt dækker flere hektar. Dette træ er dyrket i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 12 og varmere, hvor frost aldrig forekomme.

Spiselige Fig

En løvfældende træ eller afrundede stor busk, den spiselige fig (Ficus carica) er hjemmehørende i Vestasien. Dyrket i århundreder, er der snesevis af kultivarer (haven sorter) i dag. Frugterne modne så store som 4 inches i diameter og ifølge kultivar og modnes til en mørk farve, grøn, lilla eller brun. Disse figentræer dyrkes i haver og felter i USDA hårdførhed zoner 6 til 9. Intens vinter kolde dræber planter tilbage til deres rødder; grenene spire igen i foråret.

Grædende Fig

Populær som en indendørs kontor plante, grædende fig (Ficus benjamina) udendørs kan vokse til 100 til 120 fod i højden og 50 til 70 fod bred. De overordnede blad stængler Dingle jade grøn vingerne med bølgede kanter og en tynd spids. Det er hårdfør udendørs i tropiske områder klassificeret USDA Zone 10 og varmere, og er hjemmehørende i Sydøstasien, nordlige Australien og mange sydlige Stillehav islands.

Indisk gummi træ

Den oprindelige kilde til latex til at oprette gummi, indiske gummitræet (Ficus bananskud) er oprindelig fra det østlige Himalaya bjergene i Indonesiens centrale øer. Store ovale, stiv og gummiagtig blade på op til 18 inches i længden er set på grenene. Det vokser 100 til 200 fod i højden og 70-200 fod bred udendørs i USDA zoner 10 og varmere; Det er også en almindelig stueplante art når et ungt træ.

Fiddleleaf figen

Også kaldet banjo fig, er fiddleleaf fig (Ficus lyrata) så navngivet på grund af de piblede blade, der er formet som en violin eller pære. Sommetider dyrket som en stor indendørs plante i smukt oplyste og højloftede værelser, modnes fiddleleaf fig udendørs på 70 til 100 fod i højden og 30 til 70 fod bred. Det er hjemmehørende på tropiske vest- og Centralafrika.

Krybende Fig

Denne klamrer sig busk, der vokser som en knugede stammede vin er hjemmehørende i Japan, Vietnam og Kina. Når unge, vokse unge blade, der er tynd og oval i en flad fly fra forgrenede stilke, der vokser på hegn, vægge, på tværs af jorden eller op træstammer. Modne planter udvikle større og stivere voksen løv, der blomstrer for at producere små frugter, der er lilla. Vokse krybende fig (Ficus pumila/repens) som en stueplante i en gryde eller hængende kurv eller udendørs i USDA zoner 8-11.

Bo Tree

Et helligt træ æret i buddhismen, bo tree (Ficus religiosa) er oprindelig fra Himalaya gennem Kina og Thailand i Vietnam. Det er et lille træ--kun 25 høj og bred. Et kendetegn er dens blade, der er aflange hjerter med en lang spids. Når sæsonbestemte tørkeperioder forekomme træet er løvfældende men producerer nye blade når monsoons begynder i USDA zoner 11 og varmere. Bo tree kaldes også den hellige fig eller peepul.

Strangler Fig

Besøgende til South Florida og Caribien forundres over den indfødte strangler fig (Ficus aurea). Dette træ begynder livet som en sætteplante i skridtet af et andet træ eller i bunden af en kål palm. Fig derefter sender rødder ned i bagagerummet til jorden og grene og blade opad for at kvæle ud lyset i at nå værten træet. Modstandsdygtige over for hvirvelstorme, strangler fig i sidste ende modnes på 40 til 60 fod høj og 30 til 50 fod bred. Denne figen vokser i USDA zoner 9-11.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com