Hvad er forskellen i kedlen og Automotive anti-fryser?

February 22

Hvad er forskellen i kedlen og Automotive anti-fryser?

Formålet med Anti-Freeze er at forhindre vand fra frysning. Vand fryser normalt når temperaturen falde til 32 grader Fahrenheit eller lavere. Dog tilføjes visse kemikalier i vandskift egenskaber af vandet så det ikke fryse. Disse anti-fryser er nyttige i lukkede systemer, såsom kedler og automobilklubber radiatorer, der bruger vand.

Baggrund

Både kedler og automobilklubber radiatorer afhænger cirkulerende vand til at fungere. Hvis vandet inde i disse systemer fryser, ville kedel eller radiator ikke længere arbejde. Tilføje en Anti-Freeze til vandet sikrer systemernes fortsat fungerer, selvom temperaturen falde til frysepunktet. Desuden, fordi vandet udvider sig når det fryser, det kan skade systemet ved at forårsage radiator eller kedel til at knække. Derefter den beskadigede system ville ikke holde vand, og det kunne ikke arbejde selv efter temperaturerne stiger over frysepunktet igen.

Grundlæggende forskel

Automotive og kedel anti-fryser indeholder forskellige kemikalier. Automobilklubber Anti-Freeze indeholder ethylenglycol mens kedel frostvæske indeholder propylenglycol. Den grundlæggende forskel involverer sikkerhed. Ethylenglycol er akut giftige, hvis et uheld indtages oralt. United States Environmental Protection Agency klassificerer ethylenglycol som et giftigt kemisk stof. Det betyder, at bilindustrien Anti-Freeze kræver mere forsigtig håndtering, især ved bortskaffelse af det brugte produkt.

Automotive Anti-Freeze

En anden forskel indebærer funktion. Automotive Anti-Freeze indeholder silikater. Silikater tendens til at gel i Anti-Freeze. Det betyder, at bilindustrien Anti-Freeze ikke ønsker overføre varmen så effektivt som kedlen Anti-Freeze ønsker, hvilket gør det mindre ønskeligt til brug i kedler. Den samme karakteristiske betyder imidlertid, at automobile Anti-Freeze beskytter radiatorer fra overophedning om sommeren.

Kedel Anti-Freeze

Kedel Anti-Freeze indeholder propylenglycol. Det overfører varmen bedre end ethylenglycol, hvilket er ønskeligt i en kedel. Desuden, EPA ikke kategorisere propylenglycol som en "farligt stof", som letter håndtering og bortskaffelse. Desuden, selvom propylenglycol ikke er egnet til konsum i store mængder, klassificerer Federal Drug Administration det som sikker. Det betyder mindre potentiale for fare for mennesker eller dyr, hvis der er en utæthed med kedel Anti-Freeze, end der ville være med automotive Anti-Freeze.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com