Nemmeste måde at gøre en Garage ser godt

December 31

Garager får sjældent den kærlighed de fortjener. I stedet for at blive æret som en portal til dit hjem eller en workshop for gør det selv-reparationer, er de ofte ikke blot som parkeringspladser eller værre, lagerplads for alle de ting, der ikke længere hører i Parlamentet. Rod gør garager ser mørk og snavset, men reorganisering og smart pladsforbruget kan forvandle dem til attraktive dele af dit hjem.

Fjern rodet

Hvis din garage ser dårligt, er chancer det holder for meget. Trække biler ud i indkørslen og grave gennem kasser og placeringer, line omkredsen. Sortere dem i to kategorier: ihændehavere og genudsætning. Placer udsmid i midten; smide dem væk, genbruge dem eller sætte dem til salg på eBay eller på en garage salg.

Gruppe hvad er venstre

Sortere alt du har holdt i kategorier. Værktøjer, haven forsyninger, hardware--noget du ville finde på en fix-it butik--alle bør gå sammen. Hvis din garage har et arbejdsbord, holde disse emner tættest på det. Sætte bats og bolde med cykler, og holde varm vinterfrakker og trøjer i stabelbare placeringer.

Brug lys og farve

Garager behøver ikke at se gråt og trist. Før du forsøger at sætte alt tilbage på sin plads, overveje måder at sætte fut i garage look. For eksempel, pegboard er nyttigt til at hænge værktøj og det kommer i farver og mønstre. Hvis du er en sports buff, overveje farverne på dit favorit hold. Lys er nøglen; Hvis din garage har windows, fjerne gardiner og vaske glas. Hvis ikke, montere nogle arbejde lys. Selv kunstigt lys kan forbedre udseendet af en klamme, deprimerende garage.

Smart opbevaring

Få mest muligt ud af din plads. Montering pegboard på gipsvæg knopper kan du hænge dit havearbejde og handyman værktøjer. Hylder gøre praktisk opbevaring til ting du har brug for, men ikke bruger ofte. Wall kroge kan holde din cykel bliver rodet.

Dekorere

Simpel væg tilbehør kan give en garage lidt liv. Montere et ur eller hænge nogle indrammet plakater. Hvis du føler dig finurlig, prøv en dartskive; Det kan give dig med en handy mental pause når du sidder og forsøger at løse et problem.

Sat i et nyt gulv

Feje og krat dit gulv, så Rul ud G-gulv. Denne gummiagtig Gulvbelægning er selvklæbende på den ene side og kræver minimal installation. G-gulvet kommer i mange farver. Det kan gøre en garage og gør stående mere komfortabel end almindelig beton.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com